Aula F75 vs Akko 5075B+

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,632
İkisi de toplam $70 civarı ediyor. Yapı kalitesi ve ses açısından hangisi daha iyi

Başta AK820 Pro düşünsem de onu elemiştim. Bahsettiğim modeller daha iyi değil mi?
AK820 PRO'nun bunlardan eksisi yok. Hatta ek olarak tft ekranı var. Ses yalıtımı güzel. Bataryası 4000mah, özellikle gift switch sesi çok iyi. Diğer iki seçenek kötü demiyorum ama bu paralara gerek yok yani. Bataryası Akko'dan daha fazlada.

AK820 PRO'nun bunlardan eksisi yok. Hatta ek olarak tft ekranı var. Ses yalıtımı güzel. Bataryası 4000mah, özellikle gift switch sesi çok iyi. Diğer iki seçenek kötü demiyorum ama bu paralara gerek yok yani. Bataryası Akko'dan daha fazlada.
Anladım. Peki biraz daha para verip Gmk67 toplamak mantıklı olur mu? V3 Cream Yellow Pro ve keycap ile vergi dahil $85 civarı oluyor.

Hocam bu klavyeyi nerden almamızı önerirsiniz google yazınca değişik siteler ve farklı farklı fiyatlar çıkıyor , bir de red switch mi bu klavye
Kanka markanın ürettiği kendi switchleri var. Markası ajazz ama kaliteli ve tok switchtir. Yani red,blue dan ziyade modeli var adıda gift switch. Özelden yazarsan yardımcı olurum klavye temini için. Başkasının konusunda satış ile ilgili bilgi verirsem ceza yerim.

Kanka markanın ürettiği kendi switchleri var. Markası ajazz ama kaliteli ve tok switchtir. Yani red,blue dan ziyade modeli var adıda gift switch. Özelden yazarsan yardımcı olurum klavye temini için. Başkasının konusunda satış ile ilgili bilgi verirsem ceza yerim.
Tamamdır hocam sağolasın birkaç klavye arasında daha araştırma yapıyorum buna karar kılarsam size özelden yazarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,340
Üyeler
197,868
Son üye
ardajosner
Geri