Kazmacı basi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,632
İkisi de toplam $70 civarı ediyor. Yapı kalitesi ve ses açısından hangisi daha iyi
AK820 PRO al.İkisi de toplam $70 civarı ediyor. Yapı kalitesi ve ses açısından hangisi daha iyi
Başta AK820 Pro düşünsem de onu elemiştim. Bahsettiğim modeller daha iyi değil mi?AK820 PRO al.
AK820 PRO'nun bunlardan eksisi yok. Hatta ek olarak tft ekranı var. Ses yalıtımı güzel. Bataryası 4000mah, özellikle gift switch sesi çok iyi. Diğer iki seçenek kötü demiyorum ama bu paralara gerek yok yani. Bataryası Akko'dan daha fazlada.Başta AK820 Pro düşünsem de onu elemiştim. Bahsettiğim modeller daha iyi değil mi?
Anladım. Peki biraz daha para verip Gmk67 toplamak mantıklı olur mu? V3 Cream Yellow Pro ve keycap ile vergi dahil $85 civarı oluyor.AK820 PRO'nun bunlardan eksisi yok. Hatta ek olarak tft ekranı var. Ses yalıtımı güzel. Bataryası 4000mah, özellikle gift switch sesi çok iyi. Diğer iki seçenek kötü demiyorum ama bu paralara gerek yok yani. Bataryası Akko'dan daha fazlada.
Sesi daha tok olur ama gümrük kapalı yurtdışından alırsan gümrükte yığılma ile baya geç gelebilir bilgin olsun.Anladım. Peki biraz daha para verip Gmk67 toplamak mantıklı olur mu? V3 Cream Yellow Pro ve keycap ile vergi dahil $85 civarı oluyor.
%100 olan modeli varmıAK820 PRO al.
Hayır.%100 olan modeli varmı
Hocam bu klavyeyi nerden almamızı önerirsiniz google yazınca değişik siteler ve farklı farklı fiyatlar çıkıyor , bir de red switch mi bu klavyeAK820 PRO al.
Kanka markanın ürettiği kendi switchleri var. Markası ajazz ama kaliteli ve tok switchtir. Yani red,blue dan ziyade modeli var adıda gift switch. Özelden yazarsan yardımcı olurum klavye temini için. Başkasının konusunda satış ile ilgili bilgi verirsem ceza yerim.Hocam bu klavyeyi nerden almamızı önerirsiniz google yazınca değişik siteler ve farklı farklı fiyatlar çıkıyor , bir de red switch mi bu klavye
Aliexpressten alman en iyisi olurHocam bu klavyeyi nerden almamızı önerirsiniz google yazınca değişik siteler ve farklı farklı fiyatlar çıkıyor , bir de red switch mi bu klavye
Tamamdır hocam sağolasın birkaç klavye arasında daha araştırma yapıyorum buna karar kılarsam size özelden yazarımKanka markanın ürettiği kendi switchleri var. Markası ajazz ama kaliteli ve tok switchtir. Yani red,blue dan ziyade modeli var adıda gift switch. Özelden yazarsan yardımcı olurum klavye temini için. Başkasının konusunda satış ile ilgili bilgi verirsem ceza yerim.