Neler Yeni

Yardım Aula F75 yan taraftaki tuşlar bütün o sıraya basıyor

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
dediğim reseti tekrar yapıp, kablosunu çıkarıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin? sanki reset sonrası yeniden başlatınca düzelmişti bende
yaptım hocam lakin gene çözülmedi, bence bilgisayar yazılımıyla alakalı değil çünkü bluetooth moda geçirdiğimde de aynı şekilde devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var hocam. Whatsapp üzerinden Türk temsilci ilgilenmişti benimle. Üreticiye mail yoluyla ulaştılar. 1 gün sonra tekrar Whatsapp üzerinden tüm detayları iletmişti.
Direkt olarak 212'li numaradan arasam oluyor mu peki kral

1733490501448.png

1733490528134.png

hamzaersoy

80+ Bronze
yaptım hocam lakin gene çözülmedi, bence bilgisayar yazılımıyla alakalı değil çünkü bluetooth moda geçirdiğimde de aynı şekilde devam ediyor

yakın zamanda keycapsleri falan değiştirdiniz mi peki? bir şey basılı kalmış olabilir mi

eğer bir tuş basılı kalmışsa fn+esc de bu yüzden işe yaramamış olabilir

Valla ben aramadım 0850 numarayı ekleyip yazışarak iletişim kurmuştum.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Aynı klavyenin TR stok olmayan fiyatı, geçtiğimiz günlerde Hepsiburada üzerinde stok vardı ve 3000 üstünde bir fiyattaydı aslında onu atmak için bakmıştım ancak stoğu bitmiş.
Hocam Trendyol ve HB'de ne kadara satılıyordu? Bir de Amazon'da da satılıyormuş galiba. Oradaki fiyatını biliyor musunuz?

Çok iyi. Oradan tüm sorunları yazın. En kısa zamanda çözülür inşallah.

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Valla ben aramadım 0850 numarayı ekleyip yazışarak iletişim kurmuştum.
Ben sahibindenden başka bir satıcıdan aldım ondanda fatura ss'ini istedim eğer atarsa atıcam fatura ss'i atmasamda problem olur mu acaba

yakın zamanda keycapsleri falan değiştirdiniz mi peki? bir şey basılı kalmış olabilir mi

eğer bir tuş basılı kalmışsa fn+esc de bu yüzden işe yaramamış olabilir
Daha klavye yeni geldi hocam çok fazla dokunmadım bile neredeyse

Faturaya gerek yok. Nerden aldığını dahi sormuyorlar. Aula F75 klavyemde şu sorunlarım var diye söylesen kafi. Whatsapp üzerinden yaz bence mesai bitmeden. Bakarsın basit bir çözümü vardır.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Hocam Trendyol ve HB'de ne kadara satılıyordu? Bir de Amazon'da da satılıyormuş galiba. Oradaki fiyatını biliyor musunuz?
Hocam Trendyol'da hiç stokta olduğunu görmedim hep 2799 TL ama hiç stok yok. Hepsiburada'da yanlış hatırlamıyorsam 3080 ile 3150 arası bir fiyattı ama 3000 TL'nin üstündeydi onu kesinlikle söyleyebilirim, Amazon'u hiç bilmiyorum.

Yaşadığın sorunu video olarak çek Whatsapp tan ilet. Klavyeye basarken çekmeye başla bence ekranı da al aynı anda hangi rakam veya harfleri yazdığını göster.

4yzhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
4yzhen
Faturaya gerek yok. Nerden aldığını dahi sormuyorlar. Aula F75 klavyemde şu sorunlarım var diye söylesen kafi. Whatsapp üzerinden yaz bence mesai bitmeden. Bakarsın basit bir çözümü vardır.
Valla hocam benden direkt fatura istediler
1733491301054.png

Yaşadığın sorunu video olarak çek Whatsapp tan ilet. Klavyeye basarken çekmeye başla bence ekranı da al aynı anda hangi rakam veya harfleri yazdığını göster.
geniş açıya alıp çektim ekranı da görecek şekilde bakalım hocam

Anladım. Videoyu çek gönder sen. Sahibinden üzerinden aldığını belirttin mi? Böyle olduğunda fatura istemezler belki. Ayrıca sıfır olarak mı satın aldın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,432
Üyeler
163,158
Son üye
lahmacun küreği
Top Bottom