🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Merhabalar öncelikle;
Klavye elime ulaştı, driverını indirdim ancak "please connect your device" adımında kalıyor. Tak çıkar yaptım, pc resledim hep aynı adımda kalıyor. Bir de şarjının dolduğunu nasıl anlıyoruz?

Ürün bugün geldi asus un mekanik klavyesi vardı ondan buna geçtim harika bir yazma hissi var klavyenin. Eksisi yüksek olması olabilir. bir de tuşların altında değil de içinde de aydınlatma olsa on numara olurdu.
Onun için switch şeffaf olmalı ve tuşlar lazer kesim olmalı.

Merhabalar öncelikle;
Klavye elime ulaştı, driverını indirdim ancak "please connect your device" adımında kalıyor. Tak çıkar yaptım, pc resledim hep aynı adımda kalıyor. Bir de şarjının dolduğunu nasıl anlıyoruz?
aynı sorun arkadaşımda da var. Nasıl çözülüyor acaba

Bugün teslim aldım, satıcı 2. el ürün yollamış.
Daha önce kullanılmış, iade edilmiş ve ambalaj etiketi tekrardan yapıştırılmış şekilde teslim aldım ve direkt iade ediyorum.
Size de aynı iade olan ürünleri göndermiş olabilir.
Dikkat edin size de ikinci el, kullanılmış ürünleri göndermesin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam banada bu sekılde geldı Ben kendımce yorumladım Ikıncı el veya kullanılmıs olsaydı o etıket oyle olmazdı arası bos olan kısım hava alıp ondan olmus bence Hatta etiketi komple cıkartınca dedımkı bunu ıkıncı el olsa yanı yapıstılsa bu kadar duzgun olmazdı etıketı cıkarınca daha da emın oldum

Son düzenleme:
Alanlar bir fotoğraf atabilir mi, bir şeyden emin olmak istiyorum da

200₺ kuponla 1700₺ oluyor. Herkeste tanımlı mı bir kontrol etmek lazım.

@Piranhaaahaa

Evet İlk mesajda yazdım.
(y)
Başlıkta 1899₺ yazdığından dikkat etmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleyebilirsin de istersen. Muhtemelen genele tanımlı kupon.

Alanlar bir fotoğraf atabilir mi, bir şeyden emin olmak istiyorum da
IMG_20251013_201544.webp

IMG_20251013_202843.webp

IMG_20251014_092614.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye