Onun için switch şeffaf olmalı ve tuşlar lazer kesim olmalı.Ürün bugün geldi asus un mekanik klavyesi vardı ondan buna geçtim harika bir yazma hissi var klavyenin. Eksisi yüksek olması olabilir. bir de tuşların altında değil de içinde de aydınlatma olsa on numara olurdu.
aynı sorun arkadaşımda da var. Nasıl çözülüyor acabaMerhabalar öncelikle;
Klavye elime ulaştı, driverını indirdim ancak "please connect your device" adımında kalıyor. Tak çıkar yaptım, pc resledim hep aynı adımda kalıyor. Bir de şarjının dolduğunu nasıl anlıyoruz?
bende bağlanamadım driveraMerhabalar öncelikle;
Klavye elime ulaştı, driverını indirdim ancak "please connect your device" adımında kalıyor. Tak çıkar yaptım, pc resledim hep aynı adımda kalıyor. Bir de şarjının dolduğunu nasıl anlıyoruz?
Hocam banada bu sekılde geldı Ben kendımce yorumladım Ikıncı el veya kullanılmıs olsaydı o etıket oyle olmazdı arası bos olan kısım hava alıp ondan olmus bence Hatta etiketi komple cıkartınca dedımkı bunu ıkıncı el olsa yanı yapıstılsa bu kadar duzgun olmazdı etıketı cıkarınca daha da emın oldumBugün teslim aldım, satıcı 2. el ürün yollamış.
Daha önce kullanılmış, iade edilmiş ve ambalaj etiketi tekrardan yapıştırılmış şekilde teslim aldım ve direkt iade ediyorum.
Size de aynı iade olan ürünleri göndermiş olabilir.
Dikkat edin size de ikinci el, kullanılmış ürünleri göndermesin.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet İlk mesajda yazdım.
Evet İlk mesajda yazdım.
Alanlar bir fotoğraf atabilir mi, bir şeyden emin olmak istiyorum da
Q'nun altındaki @ işaretinde çizgi şeklinde siliklik var mı default keycap'te ?