Merhabalar ürün tekrar sanırım stokta indirimde önceki sefer alamayanlar değerlendirebilir. https://amzn.eu/d/6mbI37h
F75 varsa karar size bağlı diyebilirim daha fazla tuşa sahip tek eksiği ses tekerleği yok.Bilemedim
F75 var ona rağmen bende aldımSağlam bir klavye. Geçen forumda paylaşılan arkadaş ve altındaki "Oha çok iyiymiş hemen çektim bir tane" diyen arkadaşlara sebep aldım. İyi ki de almışım. Almak isteyen düşünmesin.
Tekrardan 3000 oldu.
Hocam anahtarları değiştirilebiliyor bozuldu diyelim yada hoşunuza giden başka bir anahtar satın aldınız söküp takabilirsiniz bence piyasadakilerin asus gibi markalarin eksiği bu bence bozulan anahtar yerine başka yada aynı anahtarı takamiyoruz bir çok marka ve modelde. Çöpe atmak durumunda kalıyoruz klavyeyi.3k vericem bari türkçe karakterler olsun diye düşünüyorum
mesela tuf gaming k3'e göre ne artısı var bunun bilmediğimden soruyorum
tuf k3 bunun yaninda rampage gibi kalır olm hem kablosuz hem hotswap tuf k3 kim3k vericem bari türkçe karakterler olsun diye düşünüyorum
mesela tuf gaming k3'e göre ne artısı var bunun bilmediğimden soruyorum
Aynen 3 modu var Bluetooth wireless ve kablolu+ hotswaptuf k3 bunun yaninda rampage gibi kalır olm hem kablosuz hem hotswap tuf k3 kim