- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siparişi iptal edersen stok yine açılıyor denedimBence iptal et herşeye indirim var diye para harcıyoz sonra ay sonuna para bulamıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokki yine

Siparişi iptal edersen stok yine açılıyor denedimBence iptal et herşeye indirim var diye para harcıyoz sonra ay sonuna para bulamıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokki yine
2 ye aula f75 al sahibindeno zaman muhtemelen rapmage gamepower falan klasik red switch bişey alırım ben 1-2k ya
Bende 3096 tl gözüküyoSiparişi iptal edersen stok yine açılıyor denedim![]()
tam boy istiyorum2 ye aula f75 al sahibinden
Hocam türkçe karakterler mevcut zaten sadece küçük harflerle belirtilmiş.tam boy istiyorum
ya da en azından türkçe karakterli
2 verip f75 almaktansa 2.5’a bunu almak daha mantıklı(stok gelirse). Çünkü batarya kapasitesi 2 katına çıkıyor (8000mah) ve numpad ekleniyor. Numpad kişisel tercih ama batarya kapasitesinin iki katı olması bile almak için güzel bir sebep.2 ye aula f75 al sahibinden
2 3 defa fikir değiştirdim iptal ettim stok geri geldi gene gittitam boy istiyorum
ya da en azından türkçe karakterli
Evet bende kararsız kaldım ama son karar iptal ettim şimdiBence Aula F75'i 700TL'ye aldıktan sonra bu klavye değil 3K'ya 2K'ya bile alınmaz bence Ses telerlegide yok tek +'eı b nce Numpad oda yön tuslarıyla çok iç içe diye kötü gözüküyor şahsen
Kb hocam ama Bence kararsız kalınacak bir şey değil kesinlikle tamam iyi güzel ama 3000TL'de değil be o fiyata daha iyi hemde türkçe kalvyeler bulunurEvet bende kararsız kaldım ama son karar iptal ettim şimdi
Var 2 adet aldım siyah ve beyaz beyaz bozuk çıktı wireless kopuyor hep onu satcam ucuzaKb hocam ama Bence kararsız kalınacak bir şey değil kesinlikle tamam iyi güzel ama 3000TL'de değil be o fiyata daha iyi hemde türkçe kalvyeler bulunur
Ayrıca eğer o kadar paranız varsa Ajazz 159 Pro falan alın (gerçi vardır sizde muhtmelen)
Hotswap özellikli sanırım yok o fiyat bandında daha ucuza diyeyimKb hocam ama Bence kararsız kalınacak bir şey değil kesinlikle tamam iyi güzel ama 3000TL'de değil be o fiyata daha iyi hemde türkçe kalvyeler bulunur
Ayrıca eğer o kadar paranız varsa Ajazz 159 Pro falan alın (gerçi vardır sizde muhtmelen)
Hocam alacaksan tam sırası 1 stok açıldı ben iptal ettim diye açıldı herhalde alacaksanız kaçırmayın ürünüBende 3096 tl gözüküyo