Neler Yeni

🔥İndirim Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Klavye 2584.80TL

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Burak
home end tuşuna ses artırıp azaltma işlevi atanabilinir mi acaba ? Knoblu klavyeye alıştığım için pek alasım yok ama kalite/fiyat olarak alınabilir duruyor.
Program üzerinde görmüştüm f75 de atama yapılıyor ama f99 u bende ilk defa aldım emin değilim

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
-------
tuf k3 bunun yaninda rampage gibi kalır olm hem kablosuz hem hotswap tuf k3 kim
Kablosuz istemiyorum zaten masaüstü sistem hotswap için de ekstra para vermem zira tuşlar bozulunca lehim ile kolayca düzeltilebiliyor.

Başka bir artısı var mıdır? Varsa neler?

Bi de bu aulalar piyasada yeni sanırım ömrü kaç yıldır ortalama acaba ondan da çekiniyorum

K3ü örnek olarak söyledim 4 yıldır dandik bir gamebooster g918 mi ne kullanıyorum sadece sesi fazla bir sorunu yok arkadaş da hyperx alloy origins vardı hemen hemen aynı klavyeler sadece marka farkı gibi gelmişti bana

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Kablosuz istemiyorum zaten masaüstü sistem hotswap için de ekstra para vermem zira tuşlar bozulunca lehim ile kolayca düzeltilebiliyor.

Başka bir artısı var mıdır? Varsa neler?

Bi de bu aulalar piyasada yeni sanırım ömrü kaç yıldır ortalama acaba ondan da çekiniyorum

K3ü örnek olarak söyledim 4 yıldır dandik bir gamebooster g918 mi ne kullanıyorum sadece sesi fazla bir sorunu yok arkadaş da hyperx alloy origins vardı hemen hemen aynı klavyeler sadece marka farkı gibi gelmişti bana
hocam zaten klavyede neyin iyi oldugu neyin düsük oldugunu belirleyen faktörler belli . çoğu bilindik markanın klavyeleri asus olsun hyperx olsun msi olsun dümenden klavyeden baska bir şey değil marka olup iyi klavye yapan bi corsair ss vardır anca Birde hotswap tek avantajı bozuk sw sorunu degil hocam klavye değişmek yerine switch degistirerek güncel kalabiliyosun yada sessiz sesli manyetik tacticle bir sürü şekle sokabiliyosun klavyeni bilindik markalar hep aynı mantık kablolu bazılarının kablosu bile cıkarılamıyo klasik red switch booooring

NanyaRevB

80+ Bronze
Switchleri ben de kullanıyorum, switch kalitesi fena değil. Lube'lanınca daha da güzel oluyor, benim custom topladığım paradan daha ucuz. Bence alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Arda doğan
Öyle denebilir f75 var ona rağmen aldım ama kararsızım hala iptal mi etsem diye düşünüyorum f75 yetiyor ama numpad yok bazen sıkıntı yaşıyorum numpad olmadığı için 🥲
Bence iptal et herşeye indirim var diye para harcıyoz sonra ay sonuna para bulamıyoruz😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrar bak son 1 stok kalmış alacaksan hemen al.
Yokki yine

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
-------
hocam zaten klavyede neyin iyi oldugu neyin düsük oldugunu belirleyen faktörler belli . çoğu bilindik markanın klavyeleri asus olsun hyperx olsun msi olsun dümenden klavyeden baska bir şey değil marka olup iyi klavye yapan bi corsair ss vardır anca Birde hotswap tek avantajı bozuk sw sorunu degil hocam klavye değişmek yerine switch degistirerek güncel kalabiliyosun yada sessiz sesli manyetik tacticle bir sürü şekle sokabiliyosun klavyeni bilindik markalar hep aynı mantık kablolu bazılarının kablosu bile cıkarılamıyo klasik red switch booooring
o zaman muhtemelen rapmage gamepower falan klasik red switch bişey alırım ben 1-2k ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,056
Üyeler
170,102
Son üye
imajmyker50
Top Bottom