❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse - 1591 TL

gamuza

80+
Reaksiyon skoru
24

Siyah 1591 Beyaz 1681 fakat ikisi de sınırlı stok ve beyazının siyahından pahalı olduğuna bakmayın almaya değer, yıllarca 200 den fazla mouse denemiş bir oyuncu olarak şuan main olarak kullandığım mousetur. 4-5 kişi yararlanırsa bile iyi bir fırsat, tr de genellikle beastespor sitesi satıyor orada da 1999 tl olması lazım. 3395 37 gr 8000 hz (8k dongle dahil) mouse için uygun bir fiyat.

Siyah Stok Tükenmiştir.
Beyaz Stok Son 3

Son düzenleme:
klavye sandım bir an, üzüldüm. 1000' inse de çeksem bir tane de 1600 pahalı geldi

Nasıl mouse güzelmidir . Elimde dragon fly pro ve ajazz 159 pro var

az önce logitech g305 mousemi duvara vurarak kırdım takılam sorunu yapuyordu 1 haftadır darma duman ettim rank macında mouseyi bunlarsan hangisi alınır ve iyiler mi direkt spariş vereceğim iyi denk geldi

boyutu çok küçük alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun eloshape üzerinden bakabilirsiniz

şarjı ne kadar gider tahminen 1000hz günlük kullanımda

Evet boyut razer kullanan yada gpx 2 gibi mouselar kullananlar için uygun olmayabilir (120mm+) bu mouse 117mm fingertip veya claw grip tutanlar için güzel mouse.

Siyahı aldım dursun kenarda

Bununla karşılaştırıldığında diyorsunuz? Bunda PAW3395 sensör var ve malzeme kalitesi çok iyi olduğu söyleniyor. Yeşil forumda bayağı övüyorlar. R1SE'den daha iyi olduğu söyleniyor.
Şuan elimde 2side var, gm80 pro 1000 hz, 2 mouseda güzel gm80 pro daha küçük, huano switch (yumuşak) sc800 omron kullanıyor üst seviye. 2 si de alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl meseleye gelelim aga , mcu nedir
Bir çinli sitede flagship yazıyor o da nordic ile eş değer yanlış bilmiyorsam yada nordic flagship bile olabilir. Redditte okudum fakat tam bilgim yok mcular hakkında, sadece en iyisinin nordic olduğunu biliyorum

şarjı ne kadar gider tahminen 1000hz günlük kullanımda
Ben kullanıyorum aktif fakat hiç dikkat etmedim nadir takarım sarja ama öyle söyleyebilirim yardımı olacaksa. Özelliklere bakınca 250 mah az gözüküyor ama diğer kablosuz mouselara göre sanırsam

Şuan elimde 2side var, gm80 pro 1000 hz, 2 mouseda güzel gm80 pro daha küçük, huano switch (yumuşak) sc800 omron kullanıyor üst seviye. 2 si de alınabilir.

Bir çinli sitede flagship yazıyor o da nordic ile eş değer yanlış bilmiyorsam yada nordic flagship bile olabilir. Redditte okudum fakat tam bilgim yok mcular hakkında, sadece en iyisinin nordic olduğunu biliyorum

Ben kullanıyorum aktif fakat hiç dikkat etmedim nadir takarım sarja ama öyle söyleyebilirim yardımı olacaksa

Nasıl mouse güzelmidir . Elimde dragon fly pro ve ajazz 159 pro var
dragon fly ve ajazz 159 pro da kullandım, mouse konusu biraz kişisel tercih ve ele uyumlu olması ile ilgili ama bu mouse ile yarışamazlar benim fikrimce. Biraz deneme yanılma maalesef mouse işi, herkese aynı tadı vermeyebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri