Aula V9 Pro Alınır mı?

Reaksiyon skoru
16
sa. aulanın v9 ultrasını almayı düşünüyorduk ama sadece kırmızısı varmış bu onun düşüğü ama aralarında dpı farkı dışında çok büyük fark varmıdır. genellikle valo bf1 oynuyorum uzun süre beni götürürmü. şuan kullandığım maus smx r89 tekerleği bozuldu arada da takılma yapıyor parmaklarım full yapışık oynuyorum. teşekkürler. bütçe max 2500

sa. aulanın v9 ultrasını almayı düşünüyorduk ama sadece kırmızısı varmış bu onun düşüğü ama aralarında dpı farkı dışında çok büyük fark varmıdır. genellikle valo bf1 oynuyorum uzun süre beni götürürmü. şuan kullandığım maus smx r89 tekerleği bozuldu arada da takılma yapıyor parmaklarım full yapışık oynuyorum. teşekkürler. bütçe max 2500

hocam wraithden ürün almam ama tavsiyeniz için teşkkür ederim

Arada sadece bir nesil sensör farkı var o da çok önemli değil, aradaki farkı hissetmezsin bile. Pro da fazla fazla yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,439
Üyeler
198,971
Son üye
kralengıneer

Geri