Neler Yeni

Yardım Avatar suyun yolu 3D mi izlenmeli

3D vs 2D

• Oy kullanan toplam üye
    11
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
Avatar 2 filmine bu akşam gidicem ama 3d mi 2 d mi kararsız kaldım çoğu kişi filmin özelliği zaten teknolojisi ve animasyon kalitesi olduğu için bu filmin 3d izlenmesini tavsiye etmiş siz ne düşünüyorusunuz (imax yok düz sinemanın 3d si)

Keyfen

80+ Bronze
Valla ben bütün filmleri normal izliyorum 3d oldumu renkler tuhaf geliyor bana

TİTAN.

80+ Platinum
Avatar 2 filmine bu akşam gidicem ama 3d mi 2 d mi kararsız kaldım çoğu kişi filmin özelliği zaten teknolojisi ve animasyon kalitesi olduğu için bu filmin 3d izlenmesini tavsiye etmiş siz ne düşünüyorusunuz (imax yok düz sinemanın 3d si)
3d ile 2d arasında fark hissetmiyorum desem 😅
Kanka sana hangisi güzel geliyorsa o şekilde izle

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3d ile 2d arasında fark hissetmiyorum desem 😅
Kanka sana hangisi güzel geliyorsa o şekilde izle
Normalde bende 3d ye gerek yok çok etkisi olmuyor diye düşünüyorum ama bu filmin olayı görsel efektlerin çok iyi kullanılmış olması değilmi benmi yanlış biliyorum bu filme özel yıllar sonra 3d film izlemeyi düşünyordum

TİTAN.

80+ Platinum
Normalde bende 3d ye gerek yok çok etkisi olmuyor diye düşünüyorum ama bu filmin olayı görsel efektlerin çok iyi kullanılmış olması değilmi benmi yanlış biliyorum bu filme özel yıllar sonra 3d film izlemeyi düşünyordum
Size kalmış benim için fark etmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
crazy
Filmi 2d izledik, ama eksiklik hissettiren bir durum yoktu, hatta 2d si neredeyse 3d gibiydi. Tabi 3d de altyazı takip etmek zor olacağı için tavsiyem 2d olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,417
Üyeler
167,976
Son üye
Pickle
Top Bottom