Avcılık için kaliteli kamera önerisi

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
383
avcılık ile uğraşıyorum ve yaptığım avları youtube da paylaşmak istiyorum sırf bu iş için bildiğiniz kaliteli tüfek kamerası veya kafa kamerası var mı? Belirli bir bütçem yok amacım kameranın yeterince iyi çekim yapması

avcılık ile uğraşıyorum ve yaptığım avları youtube da paylaşmak istiyorum sırf bu iş için bildiğiniz kaliteli tüfek kamerası veya kafa kamerası var mı? Belirli bir bütçem yok amacım kameranın yeterince iyi çekim yapması
Yani kafanız için aksiyon kamerası tarzındaki şeylere bakabilirsiniz mesela go pro serisi gibi ama tüfek için bir kamera bilmiyorum maalesef.

hocam go pro veya dji kameralar var onlara bakabilirsiniz aklıma onlar geldi bide bi soru sorucam avcılık için gerekenler nelerdir ve nerede yapıp ne avlıyorsunuz?

Cinayetlerini yayınlamak istiyorsun. Ben yapmazdım. Linç ederler seni.
Mahsüllere zarar veren domuzları oturup izleyeyim mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam go pro veya dji kameralar var onlara bakabilirsiniz aklıma onlar geldi bide bi soru sorucam avcılık için gerekenler nelerdir ve nerede yapıp ne avlıyorsunuz?
Hocam gerekli belgen varsa yapabilirsin ben yivsiz av tüfeği ile domuz ve nadiren sezonda tavşan avına giderim. Avlandığım bölge yozgat

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bi gopro işinizi görür diye düşünüyorum çenenize veya şapkanızın üstüne yapıştırabilirsiniz

Mahsüllere zarar veren domuzları oturup izleyeyim mi?
Silaha kadar sayısız çözüm var. Denediniz mi?
Hiçbirisi de masraflı değil, hiçbirisi bir canlıdan daha değerli de değil.
Sayısız çözüm var en son çare bile olamaz öldürmek.
Bu sadece vicdani bir mesele.

1759061580619.webp

1759061590840.webp

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yüzlerce dekarlık tarlayı bu şekilde korumaya alınabileceğini düşünüyorsan sana verecek pek bir cevabım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüzlerce dekarlık tarlayı bu şekilde korumaya alınabileceğini düşünüyorsan sana verecek pek bir cevabım yok
Ayrıca yaparken zevkte alıyorum avcılık böyledir.

hocam tüfeğe kamera koyan görmedim ondan tüfek kamerası diye bir şeyin olma ihtimali düşük ve saçmada zaten tepmeyi ve hızlı nişan alıp hayatını kurtarman gerekebileceği durumları düşünürsek

hocam tüfeğe kamera koyan görmedim ondan tüfek kamerası diye bir şeyin olma ihtimali düşük ve saçmada zaten tepmeyi ve hızlı nişan alıp hayatını kurtarman gerekebileceği durumları düşünürsek
Aslında birkaç markanın var ama denemediğim için bilemiyorum dediğiniz gibi pek kullanışlı mı onu da bilmiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yapması gereken işi hobi işine dönüştürmüş. Yazmış zaten yaparken zevkte alıyormuş. hem işini yapıyor hem de zevk alıyor. ek olarak maddi durumlara vurunca da av daha masrafsız ve eforsuz geldiğine eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,678
Üyeler
183,156
Son üye
İdiot
Geri