Neler Yeni

avrupa kaçak gitmek..

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
Merhabalar,

Yunanistan'da Yunan vatandaşı bir akrabam var ve bana yanına gelebilmem için davet mektubu gönderdi. Ancak, üç aydır vize başvurusu için randevu bile alamıyorum. Yunanistan devletinin çalıştığı Kosmos adlı bir kurum var ve burada randevu bulmak neredeyse imkansız. Ancak, aracı kurumlarla randevu bulunabiliyor, fakat bu durumda ücret 7 kat artıyor. Üç ay sürekli kontrol ettikten sonra, randevu bulamayınca mecbur aracı kurumlara başvurmak istedim. Ancak aracı kurumlar, davet mektubunun üzerinde gidiş-dönüş tarihlerimin yazması gerektiğini söylüyor. Her aracı kurum, davet mektubuyla ilgili farklı şeyler söylüyor. Bu durumda akrabam neredeyse 10 kez davet mektubu çıkartacak.

Velhasıl, vize almak için randevu bulamıyorum. Reddedilme bir yana, kabul edilme şansı bile yok. Vize başvurusu için randevu almak neredeyse imkansız hale geldi. Son çare olarak Avrupa'ya kaçak gitmeyi düşünüyorum. Maalesef başka bir yol bulamadım veya doğru yoldan yapma işini beceremedim. Bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim.

Avrupa'ya kaçak olarak nasıl gidebilirim? Hangi ülkeyi tercih etmeliyim? Gittiğimde neler yapabilirim? Kimlerle iletişim kurabilirim? Yol gösterebilecek biri var mı? Normalde internetten tavsiye alıp güvenerek bir yola çıkmam ama çaresizlikten dolayı her yolu denemeye karar verdim. En son çare olarak Avrupa kapısına dayanıp vurulmayı göze alıp buradan çıkmayı planlıyorum. Ama öncesinde daha güvenli bir yol gösterebilecek biri varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kacak sakin gitme
başka çarem yok burada geleceğim herşeyim bitti kaybedeceğim hiçbirşeyde kalmadı ya gidip yeni bi hayata başlıcam ya da bitik halde burada yaşamaya devam edicem yaşamak denirse

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,511
İsim
Mert Can Ergün
Kaçak iyi değil masraflı ilk gidişinde sorun çıkarsa paran yanar

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
Bazı yöntemler var 5k euro ya temizinden geçersin

yerçileği

80+ Bronze
başka çarem yok burada geleceğim herşeyim bitti kaybedeceğim hiçbirşeyde kalmadı ya gidip yeni bi hayata başlıcam ya da bitik halde burada yaşamaya devam edicem yaşamak denirse
paran var ise bazı yerlerde şirketler polonya için 1 senelik vize almana yardımcı oluyor iş olanakları konaklama uber gibi şeyler içinde yardımcı oluyor

bilmiyorum sadece çaresizim
ne çaresizliğinden bahsediyorsun ? aç mısın sokakta mı kalıyorsun ?? Biraz gerçekçi ol dostum çaresiz olduğun falan yok boş boş yurt dışı hayalleri kurmayın oralar dışardan bakıldığı gibi değil. Onlara bir şey katmayacak adamları davet mektubun olsa bile kimse almaz. Turist vizesi bile zor potansiyel kaçak riskin var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne çaresizliğinden bahsediyorsun ? aç mısın sokakta mı kalıyorsun ?? Biraz gerçekçi ol dostum çaresiz olduğun falan yok boş boş yurt dışı hayalleri kurmayın oralar dışardan bakıldığı gibi değil. Onlara bir şey katmayacak adamları davet mektubun olsa bile kimse almaz. Turist vizesi bile zor potansiyel kaçak riskin var.
ayrıca kaçak gittiğin anlaşılırsa bir daha normal yollardan bile almama ihtimalleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan

ayrıca kaçak gittiğin anlaşılırsa bir daha normal yollardan bile almama ihtimalleri var.
aynen dediğin durumdayım sen yazmadan ben cevap vereyim internete telefonumdan bağlanabiliyorum ne biliyosun ki konuşuyosun

aynen dediğin durumdayım sen yazmadan ben cevap vereyim internete telefonumdan bağlanabiliyorum ne biliyosun ki konuşuyosun
Ne iş yapıyorsun ? öğrenci falan mısın ?

ayrıca diyelim kaçak gittin kimse sana iş vermez. inşaatlarda kaçak çalışabilirsen çalışırsın, kısacası türkiyedeki bahsettiğin hayatından pek farkı olmaz.

Top Bottom