Neler Yeni

Avrupada herhangi bir meslek seçme şansınız olsaydı ne olmak isterdiniz ?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Buğrahan Mert

80+ Silver
Hollanda tarım ülkesi, o konu sanada uyarsa tarımla ilgili bir mesleğe yönelebilirsin. Pilotluk değişik bir meslek ben olsam tercih etmezdim. Ben olsam tıp falan okurdum herhalde
Baya kişi tıp okuyor 6 sene uzun geliyor bana 2 sene dil kursuda var tarım olabilir düşünmedim değil ama daha çok yerliler yapıyor gibi biraz da zengin işi herkes yapamaz gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğuştan parayla ne alaka
Çevre lazım en azından okul dışında pahalı hobi go kart veya onun gibi şeyler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hollandanın KLM gibi dev bir şirketi var neden olmasın
Klm taş gibi şirket vatandaşlık şartı var veya avrupa vatandaşlığı evlenirsem fln biriyle yazılmayı düşünüyorum yoksa 150k euro kadar bir kurs ücreti var tertemiz kurs sonra 10k euro maaşla meslek olabilir

sirroj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
free
Depremden sonra Hollandaya taşındım, yaklaşık 2 yıldır burada yaşıyorum. Devlet beni Erasmus üniversitenin dil programına kaydetti hollandaca ingilizce ielts 7.5-8'e kadar matematik,fizik,kimya biyoloji ve diğer dallarda akademik düzeyde isteğe bağlı ders veriyorlar. Kurs sonunda istediğim üniversiteye başvurabileceğim.

Kurs gerçekten güzel ve yararlı ama buraya geldikten sonra arkadaşlarımın yanımda olmaması ve diğer sebeplerden dolayı içime kapanık birisine dönüştüm ve düzgün düşünemiyorum.
Türkiyede doktor mühendis kavramından dolayı adam akıllı ne istediğimin farkında değilim bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Meslekte aradığım şey hayatımı adamak istemiyorum rahat olsun az biraz birikim yapabikeyim veya hobilerimi yapabileyim yeter. Her türlü tavsiyeye açığım
karıya git açılırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,575
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi
Top Bottom