Away out ve it takes two gibi oyunlar

RB.01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
154
Ayaw out ve it takes two gibi oyunlar aynı pc üzerinden 2 kişi oynanır mı ona göre alacağım veya 1 kişi ben bir kişi de yapay zeka olabilir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa 2 farklı hesaptan online olarak mı oynanabilirler

-Aynı pc üzerinden yani local'de gamepad bağlayıp oynayabiliyorsun.
-Yapay zeka muhabbeti bu oyunlar için yanlış bilmiyorsam yok.
-Arkadaşla online oynarken sanırım tek hesap oyuna sahip olsa bile 2 kişi oynayabiliyorsunuz. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, sadece duymuştum.

ayaw out değil bu 1.
2. olarak da a way out arkadaşınla online oynaman mümkün ancak yapak zeka diye bir özelliği yok.

-Arkadaşla online oynarken sanırım tek hesap oyuna sahip olsa bile 2 kişi oynayabiliyorsunuz. Nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok, sadece duymuştum.
Teşekkür ederim bu arada away out yerine ayaw yazmışım😁 hemen düzeltiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayaw out değil bu 1.
2. olarak da a way out arkadaşınla online oynaman mümkün ancak yapak zeka diye bir özelliği yok.
Düzelttim zaten

Bu arada geç yazıyorum ama 2 gamepad bağlamalı mıyım yoksa bir kişi gamepad diğeri klavyede olabilir mi

Bu arada geç yazıyorum ama 2 gamepad bağlamalı mıyım yoksa bir kişi gamepad diğeri klavyede olabilir mi
it takes twoyu ben 1 gamepad 1 klavye ile oynadım

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi tek gamepad yeterli oluyor. Online olarak oynayacaksan 2 kişi uzaktan bağlandığı için sadece klavye ile de oynayabiliyorsunuz.

Geri