Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.
Valla vestel falan almaktansa yemin ederim ki vestellerden daha kaliteli şu axenler sunnyler falan hiç düşünmeden alırımmerhaba yarın şoka 3000tl ye böyle bir televizyon geliyor sizce fiyatına göre alınır mı?Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Anladım teşekkürlerValla vestel falan almaktansa yemin ederim ki vestellerden daha kaliteli şu axenler sunnyler falan hiç düşünmeden alırım![]()
50inç full hd alma parana yazık.merhaba yarın şoka 3000tl ye böyle bir televizyon geliyor sizce fiyatına göre alınır mı?Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Axenn ve sunny ztn kaliteli yurtdışında çok satıyorValla vestel falan almaktansa yemin ederim ki vestellerden daha kaliteli şu axenler sunnyler falan hiç düşünmeden alırım![]()
Emin misiniz vestel mi alsın arkadaş ciddenAxen, Awox vb. 3. Sınıf yan sanayi TV'leri almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Olabilecek en kötü paneli takıyorlar. Malzeme kalitesi tırt. Android TV deniyor ama düşük donanımdan ötürü Android yavaş çalışıyor. Kanal geçişleri bu markalarda yavaş olur. Bu tarz TV'leri alacaksan mutfağa falan alacaksın 32" olacak o da. Onun dışında ana televizyonun bu markalardan olması iyi olmaz.
Cidden kaliteli bu arada axenn kullanan arkadaşım var çok memnun açıkçası ben gittim kurcaladım ettim vestel falan tırt yani yanındaAxenn ve sunny ztn kaliteli yurtdışında çok satıyor
Kendim Vestel kullanıcısıyım gayet memnunum.Emin misiniz vestel mi alsın arkadaş ciddenVestel kullanıcısıyım koskocaman televizyon aldık android tv diye android bile değil o kadar da para verdik vestel alana kadar bunlardan alırım daha mantıklı.
Cidden kaliteli bu arada axenn kullanan arkadaşım var çok memnun açıkçası ben gittim kurcaladım ettim vestel falan tırt yani yanında
Üstüne üstelik aldığımızın ilk günü ghosting sorunu vardı televizyonda değişti bir üst modeli geldi ama o da aynı yavaşlıkta yaniKendim Vestel kullanıcısıyım gayet memnunum.
Size kötü cihaz kötü model gelmiştir hocam teknoloji şans işi.Üstüne üstelik aldığımızın ilk günü ghosting sorunu vardı televizyonda değişti bir üst modeli geldi ama o da aynı yavaşlıkta yaniTövbeliyim daha vestele 5 kuruş para vermem
Bunun öncesinde samsung smart tv vardı 5 sene kullandıkta yıldırım düşmesi sonucu fazla voltaj değeri aldıda anakartı yandığı için bozuldu ve smart tv olmasına rağmen bu android tvden daha daha akıcı ve kullanışlıydı ..Size kötü cihaz kötü model gelmiştir hocam teknoloji şans işi.
Vestel'in modeli nedir?Üstüne üstelik aldığımızın ilk günü ghosting sorunu vardı televizyonda değişti bir üst modeli geldi ama o da aynı yavaşlıkta yaniTövbeliyim daha vestele 5 kuruş para vermem
Hocam eve gidince bakar yazarım burayaVestel'in modeli nedir?