Axle GTX 1030 nasıldır?

karahan34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
Merhaba arkadaslar bu geceye özel Axle markasının ürettiği Nvidia 1030 kartı indirimli sekilde ekran kartına acil ihtiyacım olduğu icin aldım. Aslında RX 6500 alıcaktım ama indirimli yakalayamadığım için ve bir daha gelse bile yetisemeyeceğim için buna yöneldim. Belli bir zaman sonra satıp yükseltmeye gidicem. Axle markası 1988 yılından beri hizmet veren bir firmaymıs, sizce bu marka nasıldır? ürettiği kart kullanılır mı? (çok 2.el kartlara baktım ama güvenilir hissettiğim hiç bir satıcı çıkmadı. Konusma olarak bile testi geçiyorum.) Siz bana bu kart ile ne önerirsiniz? cevaplarınız için tesekkürler.

Bu piyasada bir şey öneremiyoruz :( Yinede ben bekleyip Rx 6500 kovalamanı öneririm.

Merhaba arkadaslar bu geceye özel Axle markasının ürettiği Nvidia 1030 kartı indirimli sekilde ekran kartına acil ihtiyacım olduğu icin aldım. Aslında RX 6500 alıcaktım ama indirimli yakalayamadığım için ve bir daha gelse bile yetisemeyeceğim için buna yöneldim. Belli bir zaman sonra satıp yükseltmeye gidicem. Axle markası 1988 yılından beri hizmet veren bir firmaymıs, sizce bu marka nasıldır? ürettiği kart kullanılır mı? (çok 2.el kartlara baktım ama güvenilir hissettiğim hiç bir satıcı çıkmadı. Konusma olarak bile testi geçiyorum.) Siz bana bu kart ile ne önerirsiniz? cevaplarınız için tesekkürler.
Seni idare eder gibi duruyor ileride rx6500 indirimleri bekleyip alabilirsin

GDDR5 versiyondu bence iyi fiyat marka da fena değil kullan uygun fiyatlı ekran kartı bulduğunda geçersin. GT 1030 her türlü alıcı bulan bir kart zarar etmezsin veya hafif zararla satarsın.

Axle'yi önermiyorum.

O seviyede bir kart için pek fark etmez. 1080P de çoğu oyunu low - med ayarda oynarsın.

Bu piyasada bir şey öneremiyoruz :( Yinede ben bekleyip Rx 6500 kovalamanı öneririm.
Bende kovalamaya devam edicem hocam ama 3.5 iken alıp 5-6 arasına satıcak bir kaç deyyustan fırsat kalmayacak diye düsünüyorum.
Seni idare eder gibi duruyor ileride rx6500 indirimleri bekleyip alabilirsin
Bende öyle düsünüyorum hocam.
GDDR5 versiyondu bence iyi fiyat marka da fena değil kullan uygun fiyatlı ekran kartı bulduğunda geçersin. GT 1030 her türlü alıcı bulan bir kart zarar etmezsin veya hafif zararla satarsın.
Aynen hocam 2.el 1030 en kötü 1300den gidiyor zaten. Siz kullandınız mı bu markayı, memnun kaldınız mı?

Ne kadara aldınız?

Acil ihtiyaçtan aldım hocam RX 6500 kovalıyorum da fırsat bırakmazlar.

ihtiyacımı görsün 5ay sonra yükselticem.

980TL olması lazım.
Oyun amaçlı alıyorsanız bildiğiniz üzere fazla yüksek oyunlar oynayamazsınız.
FPS oyunlarında yarı yolda bırakmaz ama AA oyunlarda verim alacağınızın garantisini veremeyiz.
Bu arada işlemci ve ram miktarınızı da yazar mısınız ?

Oyun amaçlı alıyorsanız bildiğiniz üzere fazla yüksek oyunlar oynayamazsınız.
FPS oyunlarında yarı yolda bırakmaz ama AA oyunlarda verim alacağınızın garantisini veremeyiz.
Bu arada işlemci ve ram miktarınızı da yazar mısınız ?
16gb ram 2666MHZ, ryzen 5 2600 var hocam.

Geri