Axle RX 580 8GB YARDIM

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,056
Arkadaşlar Axle markası RX 580 8GB ekran kartını almayı düşünüyorum da Mining yapılmayan kart yok artık sizde biliyorsunuz sizce bu Axle markası RX 580 8GB nasıl bi kart STEAM PUBG oynuyorum FPS açıdan verimli olur mu İşlemcim Ryzen 5 3600

Ekler

• 6271C88F-EC67-47FF-A95D-05C5C3EACE42.png
    6271C88F-EC67-47FF-A95D-05C5C3EACE42.png
    2.9 MB · Hit: 67
Fiyatı ne kadar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka pek iyi degil

Soğutması muhtemeln iyi değil, üzer. O paraya arkadaşın paylaştığı 6600'ü alman çok çok daha iyi.

Piyasadaki mining çıkması kartları paketleyip sıfır diye satıyorlar. Dolandırılmamaya dikkat et.

Soğutması muhtemeln iyi değil, üzer. O paraya arkadaşın paylaştığı 6600'ü alman çok çok daha iyi.
İkinci el alıcam usta o kadar bütçem yok maalesef sıfır alacak kadar 2K vericem zaten alırsam eğer Axle marka RX 580 olanı.

Piyasadaki mining çıkması kartları paketleyip sıfır diye satıyorlar. Dolandırılmamaya dikkat et.
Çok var öyle başkan ondan dolayı ikinci el almak daha mantıklı artık ben sadece Markası olarak nasıl bi marka diye merak ettim sizlerden görüşlerini almak istedim :)

İkinci el alıcam usta o kadar bütçem yok maalesef sıfır alacak kadar 2K vericem zaten alırsam eğer Axle marka RX 580 olanı.

Çok var öyle başkan ondan dolayı ikinci el almak daha mantıklı artık ben sadece Markası olarak nasıl bi marka diye merak ettim sizlerden görüşlerini almak istedim :)
O zaman bu marka yerine biraz daha bilindik olanlara yönel. Rx 470-570leri 1500 civarında alabilirsin şuan. Rog serisi bile var o fiyata. Testlere performansa bakarsın tabi.

Geri