phxey41 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1,098 Dahası Reaksiyon skoru 244 İsim kerem 10 Haziran 2021 #1 Ayak parmağım baş futbol oynarken şu topladı ve patladı üst derisini kaldırdım şimdi çok yanıyor ne yapmam lazım
Ayak parmağım baş futbol oynarken şu topladı ve patladı üst derisini kaldırdım şimdi çok yanıyor ne yapmam lazım
war20anty 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 928 10 Haziran 2021 #2 Patlatma kendi patlar. Hocam ayrı olarak yeniden iltihap oluşur orada.
Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,456 En İyi Cevap 16 10 Haziran 2021 #3 phxey41 yazmış: Ayak parmağım baş futbol oynarken şu topladı ve patladı üst derisini kaldırdım şimdi çok yanıyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... derisini kaldırdıysan elleme ve örtme. kurumasını bekle. eğer örtersen kurumaz daha kötü olur.
phxey41 yazmış: Ayak parmağım baş futbol oynarken şu topladı ve patladı üst derisini kaldırdım şimdi çok yanıyor ne yapmam lazım Devamı için tıklayın... derisini kaldırdıysan elleme ve örtme. kurumasını bekle. eğer örtersen kurumaz daha kötü olur.
Y yldzz 80+ Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim yiğit yıldız 10 Haziran 2021 #4 Arkadaşlar doğru söylemiş ama eğer spor filan yapıyorsan şeyde yapıyolar mesela benim başıma gelmişti maçtan önce bi sağlık görevlisi gelip o alanı boş iğneyle suyunu çekip bir ilaç enjekte etmişti ama sen sadece suyunu çeksen de olur
Arkadaşlar doğru söylemiş ama eğer spor filan yapıyorsan şeyde yapıyolar mesela benim başıma gelmişti maçtan önce bi sağlık görevlisi gelip o alanı boş iğneyle suyunu çekip bir ilaç enjekte etmişti ama sen sadece suyunu çeksen de olur