Ayak parmağında uyuşma

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,970
İki gündür ayak serçe parmağımda uyuşma var artıp azalıyor sebebini bilen daha önce yaşayan var mı? Fizik bölümüne gidicem bir şey çıkmazsa nörolojiye yönlendiriyormuş ona randevu almakta biraz zaman alıyor daha önce ne duydum ne gördüm

Son düzenleme:
forumdaki herkesin ayak parmağında bir sıkıntı var, her neyse geçmiş olsun kanka. bir yere vurdun mu?

Son düzenleme:
forumdaki herkesin ayak parmağında bir sıkıntı var, her neyse geçmiş olsun kanka. bir yere vurdun mu?
Yok hocam saç dökülme konuları bi anda türeyince bunuda sorayım dedim cidden aklıma takıldı ayıp yaptığın

İki gündür ayak serçe parmağımda uyuşma var artıp azalıyor sebebini bilen daha önce yaşayan var mı? Fizik bölümüne gidicem bir şey çıkmazsa nörolojiye yönlendiriyormuş ona randevu almakta biraz zaman alıyor daha önce ne duydum ne gördüm
Bende de vardı hocam. Bir kaç ay sürdü. Sonra kendiliğinden geçti. Hastaneye gitmeyerek akılsızlık ettim belki. Bence sen git.

Gittim tüm ayağa yayılmadığı sürece bir şey yapamayız nörolojiye git b12 düşük vs dedi hızlı şekilde 2-3 parmak ve ayağın tamamına yayılırsa sıkıntıymış diğer durumlar önemli değil dedi dar ayakkabı üşütme gibi durumlardan olabiliyormuş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,544
Üyeler
187,062
Son üye
sanjar
Geri