Ayakkabı Önerisi - Tavsiyesi (En fazla 1k bütçe)

000000000

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1000
Merhabalar ayakkabı almak istiyorum önerdiğiniz bir model var mı ? Replika bir şey almak istemiyorum.

Adidas önermem rahat modeli yok gibi. Under Armour deluxe foam gerçekten çok kaliteli ayakkabı ayağınızda yokmuş gibi ve dayanıklı. Bütçenize uygunsa Nike quest 4 de koşu için çok güzel ama günlük kullanım için fazla spor ve yüksek taban sizi rahatsız edebilir. Snealer olarak o aralıkta adidas hoops modelleri çok şık ama aşırı rahatsız. Puma'lar daha rahat sneaker olarak genelde. Ayakkabıyı ne için kullanacaksınız ne tarz bir ayakkabı bakıyorsunuz?

arkadaşlar güvenlik olarak giyilebilecek siyah sağlam ayakkabı önerisi yapma şansınız varmı, Kinetix vs alıyorum hemen taban tarafı eziliyor :)aynıı 1000 e kadar yolu var bütçe olarak

Bakarken ağzım açık kaldı

gerçekten çok teşekkür ederim , modellere bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adidas önermem rahat modeli yok gibi. Under Armour deluxe foam gerçekten çok kaliteli ayakkabı ayağınızda yokmuş gibi ve dayanıklı. Bütçenize uygunsa Nike quest 4 de koşu için çok güzel ama günlük kullanım için fazla spor ve yüksek taban sizi rahatsız edebilir. Snealer olarak o aralıkta adidas hoops modelleri çok şık ama aşırı rahatsız. Puma'lar daha rahat sneaker olarak genelde. Ayakkabıyı ne için kullanacaksınız ne tarz bir ayakkabı bakıyorsunuz?
günlük ayakkabı arıyorum , okula giderken falan rahat etmek için

Hocam maşallah bütün ayakkabıları söylemişsiniz.

Geri