Neler Yeni

Ayakkabı orjinallik sorgulama

umutaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Parlak
İlgilendiği Kategoriler
seo, web tasarım ve teknoloji
selamlar herkese. bugün kuzenim mağazadan nike marka ayakkabı almış ama bir tık kalitesiz duruyor. bunun için orjinallik vs. sorgulayabileceğimiz bir servis vs. var mıdır?

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
2-ayakkabının içinde biryerde qr kod vardır okutunca nike.com a atarsa orijinaldir
2. den çok emin değilşim ilki garanti olur

umutaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Parlak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-iç dil kısmında bir kod vardır kutunun dışındada aynı kod yazar ikisi eşleşiyorsa orijinaldir
2-ayakkabının içinde biryerde qr kod vardır okutunca nike.com a atarsa orijinaldir
aynen onları internette de bulmuştum https://alinti.org/ayakkabi-orjinallik-sorgulama/ daki gibi de. direkt nike.com da bir servis vs. olsa güzel olurdu barkod girince o ürün hangi mağazada satılıyor falan daha anlaşılır olurdu. 1 ve 2 evet oluyor da yine emin olamadık.

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
ikisinin de alakası yok dostum ikisi de kolay yapılabilen şeyler

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
aynen onları internette de bulmuştum https://alinti.org/ayakkabi-orjinallik-sorgulama/ daki gibi de. direkt nike.com da bir servis vs. olsa güzel olurdu barkod girince o ürün hangi mağazada satılıyor falan daha anlaşılır olurdu. 1 ve 2 evet oluyor da yine emin olamadık.
dediğim gibi 1 de emin olabilirsin illa ki içim rahat etsin diyorsan bir nike mağazısına gidip gösterirsen yardımci olurlar diye düşünüyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
hocam qr kod yönlendirmesinde bir şey yok ki çoğu çakma ayakkabıda var zaten qr ile siteye yönlendirme işlemi

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
selamlar herkese. bugün kuzenim mağazadan nike marka ayakkabı almış ama bir tık kalitesiz duruyor. bunun için orjinallik vs. sorgulayabileceğimiz bir servis vs. var mıdır?
eğer pahalı bir modelse internette modelin adını yazıp legit check diye aratabilirsin

umutaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Parlak
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisinin de alakası yok dostum ikisi de kolay yapılabilen şeyler
evet ondan dolayı rahat edemedik..
hocam qr kod yönlendirmesinde bir şey yok ki çoğu çakma ayakkabıda var zaten qr ile siteye yönlendirme işlemi
dediğim gibi 1 de emin olabilirsin illa ki içim rahat etsin diyorsan bir nike mağazısına gidip gösterirsen yardımci olurlar diye düşünüyorum
aynen öyle yapacağız yarın. teşekkürler ilginiz için.

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
bilindik bir markaysa aldığı yer orjinaldir nereden almış

federalper

80+ Silver
:D onları yapmak zaten saniyelik iş çakma olup olmadğını bunlar ile anlayamazsın

umutaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Umut Parlak
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom