Neler Yeni

Ayakkabıları nereden alıyorsunuz ?

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Merhaba arkadaşlar ayakkabıları nereden alıyorsunuz bir süredir almıyordum fiyatlar uçmuş 1 günlük court vision low tarzı bir de spor için açılmayacak bir ayakkabı arıyorum öneriniz varsa atabilir misiniz ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar ayakkabıları nereden alıyorsunuz bir süredir almıyordum fiyatlar uçmuş 1 günlük court vision low tarzı bir de spor için açılmayacak bir ayakkabı arıyorum öneriniz varsa atabilir misiniz ?
FLO 2 al 1 öde kampanyalarından falan alıyorum, kışlıkları yerel mağazalardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Mağazadan alamadığım için
Sıradan ayakkabıcılar

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazadan alamadığım için
Sıradan ayakkabıcılar
hocam bende öyle yapıyordum uzun süredir almıyorum dediğim o ydu genelde çakma ayakkabılar aldım ama 1 ay taş çatlasın 3-4 ay dayanıyorlar özellikle sporda giydiklerim bir air force alıyorum spor salonunda 1 ayda açılıyor.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,477
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
hocam bende öyle yapıyordum uzun süredir almıyorum dediğim o ydu genelde çakma ayakkabılar aldım ama 1 ay taş çatlasın 3-4 ay dayanıyorlar özellikle sporda giydiklerim bir air force alıyorum spor salonunda 1 ayda açılıyor.
Hocam çakma Air Force kesinlikle tercih etmeyin. Yok ithal yok birinci kalite falan inanmayın. Cidden çok rezil, ayak kokutan ve ayak şekli bozan ayakkabılar. Sırf Nike giyeceğim diye ayaklarınıza öyle eziyet etmeyin. Ya para biriktirip güzel orijinal outlet ucuza bir Air Force alın ya da o çakma ayakkabıların benzer fiyatlara gidip başka marka spor ayakkabılar alın.

Çakma aldığınız model 2 ay gidiyorsa orijinali 1.5 hatta 2 sene bile götürürsünüz. Ben okula, spora, dışarıya baya bir süre aynı AF1'i giymiştim. Şu an dışarıya değil ama okula ve spora onu giyiyorum. Alalı 1.5 seneyi geçti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5,309
İsim
Tunahan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri, PC teknik sorunlar, Ekran kartı, sıcak fırsatlar
Dayanmadığıni ben de biliyorum.
2 yıldır aynı ayakkabıyı kullanıyorum ve koli bandı ile yapıştırdım, tabanı japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,020
İsim
Sarp Yılmaz
Araştırıyorum sonra kupon kovalıyorum genelde oluyor onları kullanıyorum onun dışında flo kampanyaları vs oluyor arada.

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Furkan Demirtaş
InStreet, FLO

Cristo20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ben şansımı amazon üzerinden under armour alarak kullandım yarışmacı arkadaşlara başarılar ihtiyacı olanlar bir baksın replika fiyatına ayakkabılar var.

Top Bottom