Çözüldü✓ Aygıt yöneticisinde ekran kartı ünlem işareti

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
Bilgisayarı açtım başta normal açıldı oyuna girmeye çalışırken oyun açılmadı.yeniden başlattım yine açılmadı. aygıt yöneticisine baktım orda da ekran kartı üzerinde ünlem vardı. Fakat görüntü normaldi sonrasında bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp taktım. bu sefer bilgisayar açılmamaya başladı. Anakartta vga üzerinde ışık yanıyor, açmaya çalışınca. başka bi ışık yanmıyor. Ekran kartının macununu değiştirdim cpu macununu değiştirdim ramları çıkardım fakat hala aynı şekilde sizce sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Chat gpt ye yazdığımda %90 ekran kartı gitti diyor fakat kartı deneyecek farklı bir sistemim yok ne yapmalıyım?

Bilgisayarı açtım başta normal açıldı oyuna girmeye çalışırken oyun açılmadı.yeniden başlattım yine açılmadı. aygıt yöneticisine baktım orda da ekran kartı üzerinde ünlem vardı. Fakat görüntü normaldi sonrasında bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp taktım. bu sefer bilgisayar açılmamaya başladı. Anakartta vga üzerinde ışık yanıyor, açmaya çalışınca. başka bi ışık yanmıyor. Ekran kartının macununu değiştirdim cpu macununu değiştirdim ramları çıkardım fakat hala aynı şekilde sizce sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
5600 de dahili gpu yok zaten görüntü vermez. DDU ile silip tekrar yüklemeyi denediniz mi belki driver kaynaklı bir sıkıntıdır.

Aygıt yöneticisinde gpu sağ tıklayıp ayrıntılarda hata kodu arar mısın ? Buraya paylaş. Ayrıca emin olmak için gpu z ( cpu değil ) indirip orada memory bus vs gibi sekmelerde 0mb vs yazıyorsa buraya paylaşır mısın. Ayrıca korkutmak gibi olmasın eğer öyleyse ya soket yada ekran kartı gitmiş.

teşekkür ederim arkadaşlar ramlari tekrar çıkarıp taktım macunları yeniledim şimdi boot ayarı yaptıktan sonra açıldı. Anakarttaki ekran kartının ayağı kırılmıştı takınca kilitlenen kısımdaki plastik o kısımdan ekran kartı gevşemişti sanırım fakat çıkarıp takınca açılmamıştı. Saydıklarımı yaptım şimdi açıldı ekran

ağa adamda görüntü yok nasıl ddu çalıştıracak
Bebeğim adam diyor ki ekran kartı çıkarttığımda görüntü gelmiyor okuyor musunuz yoksa yazmak için mi yazıyorsunuz post sahibi de beğenmiş bide yorumunu gerçekten iq falan arıyorum bazen insanlarda ama kırıntısı yok.

Bebeğim adam diyor ki ekran kartı çıkarttığımda görüntü gelmiyor okuyor musunuz yoksa yazmak için mi yazıyorsunuz post sahibi de beğenmiş bide yorumunu gerçekten iq falan arıyorum bazen insanlarda ama kırıntısı yok.
Ekran kartını çıkarıp taktım diyor ekran kartını çıkarıp niye denesin zaten. Kendinde iq ara. Başına gelirse koklayarak ddu çalıştırırsın.

"bilgisayarı kapatıp ekran kartını çıkarıp taktım. bu sefer bilgisayar açılmamaya başladı." bu cümleden ne anlıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri