Bilgisayar GPU hatası.

GhosTPyke

80+
Reaksiyon skoru
0
Gigabayte Rtx 4060 oc 8gb winforce
Gigabayte H610 m k ddr4
Kingston fury 8gb 2x
Intel Core i5 12400F

Herhangi bir oyuna girdikten sonra GPU ile alakalı bir sorundan dolayı beni oyundan atıyor veya cs 2 de oyun donuyor veya roblox da bile oyun donuyor. Bilgisayarı ütopyadan alalı yaklaşık 1 hafta oldu 2 gün önceye kadar her şey normaldi fakat cyberpunk a girip oynadıktan 15 dk sonra beni oyundan attı uyarı mesajında GPU hakkında bir hata yazıyodu sonrasın birkaç defa daha denedim hepsinde ya beni daha oyuna girerken veya 15 dk sonra beni oyundan atıyodu sonrasında valoranta girince ekran kartı hatası vermeye başladı sonra tekrar cyberpunk u denediğimde oyundan atınca aygıt yöneticisinde ekran kartı sarı ünlem verdi bende tekrar sürücüleri yükledim düzeldi sonra tekrar cyberpunka girince tekrar GPU hatası verdi ve yine ekran kartı aygıt yöneticisinde sarı ünlem verdi bende ekran kartını çıkartıp tekrar taktım yine sarı ünlem gitti ama cyberpunk girip oyundan atınca tekrar sarı ünlem çıktı bende bilgisayarı sıfırladım bilgisayar windows 10 home du 11 e yükselttim sarı ünlem gitti ama hala oyunlarda donmaya veya GPU hatası veriyo ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,118
Üyeler
183,383
Son üye
furkan034
Geri