Neler Yeni

Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
Emre Zengin
Nasıl bir driver kurdu mesela? Hangi anlamda saçma bir driver kurdu?
Babamların eski laptobu vardı bir tane yıllar önce cahilliğimden bu programı görmüştüm, kurdum sonra NVIDIA Geforce 9300M GS driver güncelleştirmesi vardı. Bende kurayım dedim. Kurduktan sonra bilgisayarı deli gibi yavaşlattı. O günden beri bir daha bu saçma sapan programları kullanmıyorum.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Sen kullanmaya devam et. Yanlış sürücü ve eksik sürücü yüklerse de komik olurdu bence.
Yanlış sürücüyü geçtim de eksik sürücü yüklemek ne oluyor? 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

3DP Chip programı bu programı 10'a katlar aşırı gereksiz bir program. Kimsenin tavsiye ettiği bir program değil zaten sizinde yüklüyse silmenizi tavsiye ederim.
Ben bu programı yüklü olmayan veya gözümden kaçan sürücüleri tespit etmekte kullanıyorum. Zaten genellikle son sürümleri olmuyor programda.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Yanlış sürücüyü geçtim de eksik sürücü yüklemek ne oluyor? 😂

Ben bu programı yüklü olmayan veya gözümden kaçan sürücüleri tespit etmekte kullanıyorum. Zaten genellikle son sürümleri olmuyor programda.
Yanlış yazmışım eski olacak.

Maykıl

80+ Silver
Eksik sürücü yüklerse görürüm demiş ya hani arkadaşım neyi tartışıyoruz ya

Hahahahhaha
Biz tartışmıyoruz sadece seni yanlışından döndürmeye çalışıyoruz sen de programı savundun ben de "tartışma" yı bıraktım

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Eksik sürücü yüklerse görürüm demiş ya hani arkadaşım neyi tartışıyoruz ya

Hahahahhaha
Bu arada neymiş acaba diye indirdim ve HP marka laptopuma Acer marka sürücüyle HP marka laptopuma Surface laptop sürücüsü bulmuş gerçekten de işe yarıyor. Belki yüklesem Acer laptopum olur ne dersin deneyeyim mi?

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Biz tartışmıyoruz sadece seni yanlışından döndürmeye çalışıyoruz sen de programı savundun ben de "tartışma" yı bıraktım
Ben programı niye savunayım sponsorum değil kendi programım değil. Ben sadece herhangi bir sorun yaşamadığımı belirttim ve kullanım nedenimi söyledim. Ben kişisel deneyimlerimle bir öneride bulundum hepsi bu.

Bu arada neymiş acaba diye indirdim ve HP marka laptopuma Acer marka sürücüyle HP marka laptopuma Surface laptop sürücüsü bulmuş gerçekten de işe yarıyor. Belki yüklesem Acer laptopum olur ne dersin deneyeyim mi?
Görüntüleri özelden atsana başıma daha önce gelmemişti 😮

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben programı niye savunayım sponsorum değil kendi programım değil. Ben sadece herhangi bir sorun yaşamadığımı belirttim ve kullanım nedenimi söyledim. Ben kişisel deneyimlerimle bir öneride bulundum hepsi bu.

Görüntüleri özelden atsana başıma daha önce gelmemişti 😮
Ekran Görüntüsü (2).png

Bir de az önce HP'nin cihazları için yapılan resmi yazılımından bluetooth ve wifi sürücülerini güncelleştirdim ama program hala yenisini bulduğunu iddia ediyor. He bir de aynı sürücüden 2 tane var güncelleştirme var sekmesinde oradan gözüküyor

Maykıl

80+ Silver
Ben bu programin yanlis oldugu gorusunu savundum sende isine yaradigini sorun yasamadigini soyledin programi savundun neyse savunmayi ne olarak algiladigina bagli bir durum

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Alıntıyı görüntüle

Bir de az önce HP'nin cihazları için yapılan resmi yazılımından bluetooth ve wifi sürücülerini güncelleştirdim ama program hala yenisini bulduğunu iddia ediyor. He bir de aynı sürücüden 2 tane var güncelleştirme var sekmesinde oradan gözüküyor
Ah dostum, bağlantısı kesilmiş bir monitör sürücüsü olarak görüyor. Acer model bir monitör bağlamış olabilir misin öncesinde? :(

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Top Bottom