Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Cihaz markalı bir cihaz sa, sistem kurtarma bölümünden yeniden kur. Diğer tüm dosyaların gidecek. Bir yere yedekle.

İnternet üzerinde Bluetooth driverları var ek olarak bir programa ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.

Yanlis sacma sapan driverlar kuruyor cogu kisi sikayetci sen sansa sorun yasmamamis olabilirsin

12:36
Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik :)

Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik :)
Kendimde bizzat sorun yasadim sacma bir driver kurdu neyse sen kullanmaya devam et

Sen kullanmaya devam et. Yanlış sürücü ve eksik sürücü yüklerse de komik olurdu bence.

3DP Chip programı bu programı 10'a katlar aşırı gereksiz bir program. Kimsenin tavsiye ettiği bir program değil zaten sizinde yüklüyse silmenizi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri