Donanım değişikliğini tara de. Geri kurması lazım. Olmazsa Windows'u yeniden başlat yada sürücünün indirip .inf ile kur.Yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orda da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmadı bulamadı
Adına uzuldum abdullah abi bile diyor kullanmayin diyeDriver booster gibi yardımcı bir program ile yükleyebilirsin.
Sebebi ne mesela?Adına uzuldum abdullah abi bile diyor kullanmayin diye
Yanlis sacma sapan driverlar kuruyor cogu kisi sikayetci sen sansa sorun yasmamamis olabilirsinSebebi ne mesela?
Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. KomikYanlis sacma sapan driverlar kuruyor cogu kisi sikayetci sen sansa sorun yasmamamis olabilirsin
12:36
Kendimde bizzat sorun yasadim sacma bir driver kurdu neyse sen kullanmaya devam etBen eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik
Nasıl bir driver kurdu mesela? Hangi anlamda saçma bir driver kurdu?Kendimde bizzat sorun yasadim sacma bir driver kurdu neyse sen kullanmaya devam et
Sen kullanmaya devam et. Yanlış sürücü ve eksik sürücü yüklerse de komik olurdu bence.Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik
Konuyu daha cok kirletmeyelim yanlis bir driver kurdu birdahada otomatik driver indirici kullanmadim.Nasıl bir driver kurdu mesela? Hangi anlamda saçma bir driver kurdu?
3DP Chip programı bu programı 10'a katlar aşırı gereksiz bir program. Kimsenin tavsiye ettiği bir program değil zaten sizinde yüklüyse silmenizi tavsiye ederim.Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik