Neler Yeni

Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Cihaz markalı bir cihaz sa, sistem kurtarma bölümünden yeniden kur. Diğer tüm dosyaların gidecek. Bir yere yedekle.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orda da yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmadı bulamadı
Donanım değişikliğini tara de. Geri kurması lazım. Olmazsa Windows'u yeniden başlat yada sürücünün indirip .inf ile kur.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
İnternet üzerinde Bluetooth driverları var ek olarak bir programa ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum.

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
Yanlis sacma sapan driverlar kuruyor cogu kisi sikayetci sen sansa sorun yasmamamis olabilirsin

12:36
Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik :)

Maykıl

80+ Silver
Ben eski bilgisayarımda hep kullanırdım. Yeni aldığım bilgisayarda da eksik sürücülerimi kontrol için kullandım. En az iki üç bilgisayarın sürücü sorunlarını bu programla çözdüm. Abdullah abi diyor diye kullanma diyorsun. Komik :)
Kendimde bizzat sorun yasadim sacma bir driver kurdu neyse sen kullanmaya devam et

Kızagan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Sen kullanmaya devam et. Yanlış sürücü ve eksik sürücü yüklerse de komik olurdu bence.

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
3DP Chip programı bu programı 10'a katlar aşırı gereksiz bir program. Kimsenin tavsiye ettiği bir program değil zaten sizinde yüklüyse silmenizi tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom