batyouones
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Batuhan küçük
video içinde ürünün 1999 tl olarak indirime gireceği söylendi bende hevesle beklemeye başladım çünkü ürün almak istediğim bir üründü kartımı hazırladım bekliyorum indirim saati geldi apex pro 2400 tl bandında yanı 400 tl azımsanmayacak bir miktar videoda söylenenle birlikte bir heves oturdum hevesim kursağımda kaldı bir yanlışlık yapıldıysa lütfen düzeltilebilirmi veya videoda yanlış söylendiyse en azından yanlış söylenmiş normal fiyatı bu gibisinden bir açıklama yapabilirseniz sevinirim herhangi bir da forum admini görürde iletirse sevinirim elimde ss de var bu fiyat farkını göstermesi açısından ama dosya olarakda ekleyemiyorum
yani diğer herhangi bir siteden fiyat farkı yok şuan ekleyemediğim dosya ise bu, isimsiz bir siteden taksitli seçenekleriyle fiyatı ve itopyadan indirimli fiyatıyla 12 ye bölünmüş halı indirim 50 tlyse alırız bi döner ayran
pardon onuda taksite bölmeden seçmişim yanlışlıkla 12 aya bölünce faiziyle birlikte 2665 tl ediyor diğer sitede ise görüldüğü gibi 2698 yani 32 tl bir fark indirim değildir ki şu düşünülebilir şu devirde peşin almak imkansız gibi bir şey ki peşin fiyatta bile 50 tl fark var
yani diğer herhangi bir siteden fiyat farkı yok şuan ekleyemediğim dosya ise bu, isimsiz bir siteden taksitli seçenekleriyle fiyatı ve itopyadan indirimli fiyatıyla 12 ye bölünmüş halı indirim 50 tlyse alırız bi döner ayran
pardon onuda taksite bölmeden seçmişim yanlışlıkla 12 aya bölünce faiziyle birlikte 2665 tl ediyor diğer sitede ise görüldüğü gibi 2698 yani 32 tl bir fark indirim değildir ki şu düşünülebilir şu devirde peşin almak imkansız gibi bir şey ki peşin fiyatta bile 50 tl fark var
Ekler
Son düzenleme: