güncel yeni konu açmak istemedimHaziran ayında ürün gelmeyeceğini abdullah abi, bir konuda açıklamıştı. peki, ne zaman ayın ürünü gelir? yani bu ay gelir ise kaçında gelir
Dostum bende bekliyorum kulaklık ve mekanik klavye için belki çıkar ümidiyle bugün 1150 TL ye kulaklık aldım inşallah klavye almadan indirime girerHaziran ayında ürün gelmeyeceğini abdullah abi, bir konuda açıklamıştı. peki, ne zaman ayın ürünü gelir? yani bu ay gelir ise kaçında gelir
yeni mekanik klavye çıktı bende kulaklık çıkma ümidiyle bekliyorumDostum bende bekliyorum kulaklık ve mekanik klavye için belki çıkar ümidiyle bugün 1150 TL ye kulaklık aldım inşallah klavye almadan indirime girer
off bi mpow air se çıkarsa yaaayeni mekanik klavye çıktı bende kulaklık çıkma ümidiyle bekliyorum
aga hiç sanmıyorum abdullah abi genelde bilindik markaların ürünlerini itopyayla anlaşıp koyuyor ve mpow ilk defa duyduğum bir marka ve itopyayla anlaşması yok bildiğim kadarıyla. muhtemelen asus,steelseries,logitech,razer bu 4 markadan geliceğine adım kadar eminim. ama gelen markadan çok gelen indirim daha önemli gibi bundan önceki ayın ürününde 1/3 fiyatına almıştık ürünü ama bu ayın ürününde 3/4 ü fiyatına aldık ürünü yani birinde %66.7 indirim yapılmışken bu son üründe %25 indirim yapıldı arada 2.5 katlık bir indirim farkı var. sanırım artık ayın ürünü gelse bile eski cazip indirimleri unutmamız gerekiyor. sanırım bu da itopyayla donanım arşivinin arasında eskisi gibi bir birliktelik olmaması olabilir emin değilim. ama tek umudum bayrama özel sağlam ürünlerin ayın ürününe eklenmesi olur. çünkü gerçekten sadece bunun için tutumlu olmaya başladım para biriktirmedeki amacım bu haline geldi şuanda bu yazıları yazdığım klavye de abdullah abinin bundan önceki yaptığı ayın ürünündeki klavye ile yazıyorum. (Asus TUF Gaming K3)off bi mpow air se çıkarsa yaaa
Hocam adam gelmeyecek dediyse gelmez,anlaşmazlık falan olmuştur yoksa neden yapmasın ?@Abdullah Hacıgül abdullah abi kusura bakma etiketledim. ayın ürünü kampanyası ne zaman olucak bir gelişme var mı?
gelmeyecek dedi mi?
Haziran ayında ürün gelmeyeceğini abdullah abi, bir konuda açıklamıştı.