Aylar önce engellemişti engeli kaldırmış

Reaksiyon skoru
42
merhaba arkdaşlar sizden bi fikir danışmak istiyorum
Benim bundan aylar önce. Belki 1 yıl olmuştur hoşlandım ve aynı mahallede oturdumuz bi kız var bundan ben hoşlanıyordum çok sevişmiştim ben buna bi türlü açılamadım bunu dışarda görüyorum yanına gidip nasılsın diyemedim hiç hep öyle kaldı sonra içimden sosyal medyadan yazıp dışarda beşki açılabilirim dedim instagramdan istek attım 2 gün geçti bana şunları yazdı

?

Neden istek atıyorsun isteniyorum

Yazdıkdan sonra engellemişti aradan bi kaç gün geçti öğrendim ki sevgili yapmış 2 aydır beraberdirler 2 gün önce ayrıldılar kız. Benim engelli kaldırmış sosyal medyadan bu durum da sizce bir şeyler yapabilirmiyim yani halada ona karşı bir şeyler var

Bu bi mesaj değil ya hocam engel listesine girmiştir hatta seni hatırlamamıştır bile benim bunla ne sorunum var diye kaldırmıştır bende yapıyorum

yazmayın gerek yok, sevgilisinden ayrildiktan sonra direkt engelinizi acmasi kulaga biraz rahatsiz edici geliyor eger devam ederseniz bu olay muhtemelen bir ''gonul eglendirme'' den oteye gitmeyecek

Kız size bir kere cevap vermiş o yüzden zorlamaya gerek yok cevabının değişeceğini sanmıyorum hem sevgilisi belki ona geri dönmeye çalışır ve bir şekil barışırlar sonra size tekrar engel atar. Size engel atmasının sebebi belki sevgilisine sadık olduğunu göstermek veya sizin kim olduğunu sorgulamasını istemediği içindir. O yüzden boşverin başka kızlara yola çıkın. Yoksa sizinle sadece konuşan biri olur.

yedek olduğun o kadar belli ki kız boşluğa düşmüş kendine yeni ilgi oyuncağı arıyor o şanslı kişide sensin, bu konuları görünce erkeklerin mantıksız düşünmesi beni hakarete zorluyor ama saygı çervesinde bunları demem mümkün değil.

merhaba arkdaşlar sizden bi fikir danışmak istiyorum
Benim bundan aylar önce. Belki 1 yıl olmuştur hoşlandım ve aynı mahallede oturdumuz bi kız var bundan ben hoşlanıyordum çok sevişmiştim ben buna bi türlü açılamadım bunu dışarda görüyorum yanına gidip nasılsın diyemedim hiç hep öyle kaldı sonra içimden sosyal medyadan yazıp dışarda beşki açılabilirim dedim instagramdan istek attım 2 gün geçti bana şunları yazdı

?

Neden istek atıyorsun isteniyorum

Yazdıkdan sonra engellemişti aradan bi kaç gün geçti öğrendim ki sevgili yapmış 2 aydır beraberdirler 2 gün önce ayrıldılar kız. Benim engelli kaldırmış sosyal medyadan bu durum da sizce bir şeyler yapabilirmiyim yani halada ona karşı bir şeyler var
yapabılıyorsanda az gururun varsa yapmassın

İstemem cebimde kalsın demiş hatun. Gerek yok, uzaklaş.

Geri