Öneri Aylarca Oynanilabi̇lecek Mmorpg Öneri̇si̇ ?

Guild wars 2 , swtor veya rift denediniz mi
guild wars2 yi 1 saat bile oynamadım ama beğendim ona başlamayı düşünüyorum konu açmamdaki sebep bilmediğim daha çok beğenebileceğim olabilirmi onu görmek dediğiniz diğer 2 oyunu hiç denemdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Albion online Eğer iyi bir klan bulursan akar gider ancak klan bulamazsan imkansız gibi bir şey gelişmen vb
aslında çoğu kişi aynısını diyordu ama klan olsa bile beni sarmazdı beğenmemiştim garip bir mmorpg

Eski metin 2 olucak şimdi. Oturup başından kalkmam haftalarca. Ama şuan senin dediğin gibi para yatırmadan oynanmıyor.
para yatırmadanda oynarsın ama çok emek vermen gerek ben başlamayı düşündümde tek başıma sarmadı

pwp oyna
conqueror's blade
pwp denedim ama çok kısıcı be sürekli aynı şeyleri yapıyon metin kes boss dön metin kes boss dön başka bir şey yapmıyorsun offical gibi canım sıkılınca maden kesem balık tutam metin kesem haritalardaki küçük bossları keseyim farklı şeyler olsun istiyorum ama yok olmuyor conquerors blade bana nedense mmorpg hissi vermiyor daha çok orta çağda savaş oyunu hissi veriyor

kısıcı değil sıkıcı pardon

Şu an lost ark galiba adı o popüler,
Teso komple bitti ( the elder scrolls online)
Wow kitlesi dünya yansa vazgeçmiyor ama en son Microsoft aldı, 1 seneye biter o da.
Corona sonrası insanlar deli gibi eve kapanıp mmorpg vb. oyunları çok oynadılar, şu an genel oyuncu kitlesinde pc başına kitleyen oyunlara pek olumlu bakmıyorlar.

Ha master işsizsen, rust öneririm, 2 gün sonra hayattan koparıyor insanı.

Şu an lost ark galiba adı o popüler,
Teso komple bitti ( the elder scrolls online)
Wow kitlesi dünya yansa vazgeçmiyor ama en son Microsoft aldı, 1 seneye biter o da.
Corona sonrası insanlar deli gibi eve kapanıp mmorpg vb. oyunları çok oynadılar, şu an genel oyuncu kitlesinde pc başına kitleyen oyunlara pek olumlu bakmıyorlar.

Ha master işsizsen, rust öneririm, 2 gün sonra hayattan koparıyor insanı.
rust var ama yeniyim oyunda oyun çok pahalı diye kimsede almıyor yüksek seviye oyuncularda yenilerle oynamıyor kısacası tek başıma oynuyorum oynuyorum ama en baba korku oyunundan bile daha çok korkutuyor lost ark konuda belirttiğim gibi sürekli aynı döngüde ilerliyorsun ben eğlenceli değil teso bitti diyorlar ama bilmiyorum tam olarak wow da aylık abonelik sistemi beni aşar

önerileriniz için teşekkürler denemek istediklerim guild wars 2 metin2 ve ko

pwp denedim ama çok kısıcı be sürekli aynı şeyleri yapıyon metin kes boss dön metin kes boss dön başka bir şey yapmıyorsun offical gibi canım sıkılınca maden kesem balık tutam metin kesem haritalardaki küçük bossları
Hocam metin 2 de boyle birsey zaten siz arastirip guzel bir sunucu bulup deneyin derim ben 1 tane pvp oynayip hevesimi aldim iyi oldu

çok orta çağda savaş oyunu hissi veriyor
Orta cagda geciyor gibi m2 de oyle ama pek alakasi yok temasi oyle sadecw

KO Metin2 bunlar çöp artık. Sakın bulaşma. Bunları oynarsan hayatını yakarsın. Pisikolojik ve maddi kayıpları zaman ve paranın çok çok üzerinde olur. Şuanda Undecember açılıyor. 12.10.2022de başlıyoruz. Çok sistem gereksinimleri istemiyor. Şuanda demosu açık steamdan indirip takılabilirsin

oyunekse gb satarak ayda 2 k-3k geliyor bana günde 1-2 saat uğraşıyorum Knight online tavsiye ederim pkya da çıkıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,133
Üyeler
184,586
Son üye
serzansalvo
Geri