Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bence Komik 100 Liradan Fazla Fatura Ödüyoruz.Hayır, ben bilerek komik emojisini verdim.
Bence Komik 100 Liradan Fazla Fatura Ödüyoruz.Hayır, ben bilerek komik emojisini verdim.
Biz TT'de 35Mbps 6Upload internete 105TL ödüyoruzBence Komik 100 Liradan Fazla Fatura Ödüyoruz.
Öp Başına Koy Nimet O Nimet.Biz TT'de 35Mbps 6Upload internete 105TL ödüyoruz
50Mbps yapmayı düşünüyoruz 125TL.Öp Başına Koy Nimet O Nimet.
Superonline kullanıyorum 15 upload 20 download alıyorum neyi pişmanlık Avrupa'da mıyız 100 upload 1000 download alalım ?Superonline Pişmanlıktır.
0.1 Upload Alıyorum.
Yan binadaki turktelekom bizden 20 lira az fatura ödemesine rağmen 4 upload alıyor.Superonline kullanıyorum 15 upload 20 download alıyorum neyi pişmanlık Avrupa'da mıyız 100 upload 1000 download alalım ?
Reis mahalleden sonra ekran gelmiyor demişdin ya böyle mi oluyor ?komik olan benimkisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sagol
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapi yok sorun olurmu seninkisi gibi alirmiyim
15 upload ne ya benim download 10 upload 0.60Superonline kullanıyorum 15 upload 20 download alıyorum neyi pişmanlık Avrupa'da mıyız 100 upload 1000 download alalım ?
yok bizim adres yokReis mahalleden sonra ekran gelmiyor demişdin ya böyle mi oluyor ?
Alıntıyı görüntüle
anladım hocam ozaman altyapısı yoktur ekran benim attığım gibi olunca oraya yazınca geliyor normaldeyok bizim adres yok