FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
ozaman yoktur altyapısımahalleden sonrasi yok
ozaman yoktur altyapısımahalleden sonrasi yok
atamadım bir türlüKonuyla alakası yok ama sonunda format atabildin mi ? bu arada konuya dönecek olursam millenecom öneririm.
Türknet bu bence fazla85 TL diyor buna çok fazla değilmi
Bilemiyorum onu @alpolojix daha iyi biliraltyapısız olsa ne olur çok fark eder mi? alt yapı yaptırılırmı
Sen yine iyisin bende ilçe gözükmüyor.mahalleden sonrasi yok
kesinlikle kablonet. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum internetin bir kere kesildiğine şahit olmadım saat 00.00 ve 19.00 arası 100 download 5 upload alıyorum 19.00 ve 00.00 arası sadece download 24'e düşüyor bunun yanında birde kablotv veriyor 100 güldüren kampanya olarak aratırsan bulabilirsinAylık 70-100 TL arası en iyi internet hangisi şuan superonline kullanıyoruz yavaş biticekmiş yakinda
komik olan benimkisi@EmirhanLOL Komikmi Kardeşim
sagolkesinlikle kablonet. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum internetin bir kere kesildiğine şahit olmadım saat 00.00 ve 19.00 arası 100 download 5 upload alıyorum 19.00 ve 00.00 arası sadece download 24'e düşüyor bunun yanında birde kablotv veriyor 100 güldüren kampanya olarak aratırsan bulabilirsin
altyapi yok sorun olurmu seninkisi gibi alirmiyimkesinlikle kablonet. Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum internetin bir kere kesildiğine şahit olmadım saat 00.00 ve 19.00 arası 100 download 5 upload alıyorum 19.00 ve 00.00 arası sadece download 24'e düşüyor bunun yanında birde kablotv veriyor 100 güldüren kampanya olarak aratırsan bulabilirsin
Türknet veya Kablonet varken Milleni'ye iş düşmezMillenicom öneririm
eğer kablonet altyapın yoksa maalesef alamazsınkomik olan benimkisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sagol
Mesaj otomatik birleştirildi:
altyapi yok sorun olurmu seninkisi gibi alirmiyim
Hayır, ben bilerek komik emojisini verdim.@EmirhanLOL Komikmi Kardeşim