Neler Yeni

Aynı anda 2 bilgisayarda 1000MBPS alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Keser
Türknet kullanıyorum 1000mbps internetim var. Daha önce masaüstüm varken onda 1000mbps alıyordum, 1 sene önce laptop aldım ve aldığım günden beri onunla da 1000mbps alıyorum. Masaüstünü kardeşime verdim ama cat6 kablo olmasına rağmen masaüstü bilgisayarda 1000mbps alamıyorum. Az önce masaüstünün portunu 1.ye takıp laptopun portunu 2'ye taktım, 1-2dk ikisi de 1000mbps çalıştı sonra masaüstünde internet gitti birkaç saniyeliğine ve tekrar 100mbpsye düştü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Müşteri hizmetini arayın.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
Müşteri hizmetini arayın.
MH hizmetlerinin çoğu bilgisiz, bufferbloat ne bile onu bilmiyorlar. En fazla modem resetletirler.

Türknet kullanıyorum 1000mbps internetim var. Daha önce masaüstüm varken onda 1000mbps alıyordum, 1 sene önce laptop aldım ve aldığım günden beri onunla da 1000mbps alıyorum. Masaüstünü kardeşime verdim ama cat6 kablo olmasına rağmen masaüstü bilgisayarda 1000mbps alamıyorum. Az önce masaüstünün portunu 1.ye takıp laptopun portunu 2'ye taktım, 1-2dk ikisi de 1000mbps çalıştı sonra masaüstünde internet gitti birkaç saniyeliğine ve tekrar 100mbpsye düştü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
TürkNet'in Destek Kaydından Arıza Kaydı oluşturun.

İgito

80+ Bronze
forumda dün 7 mbps internet kullanan birini görmüştüm konuyu görünce aklıma o geldi

emel06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emel çetinşahin
Cat6 kablosunun sağlam olduğundan emin ol farklı bir Cat6 kablo ile test yapmayı dene kardeşim birde Teknoloji Destek Hattı var orayı aramalısın farklı ayarlar yapıyorlar.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler

İgito

80+ Bronze

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Allah sabır versin hocam çekilcek çile değil valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin imzadaki sistem windows 10 nasıl kaldırıyo hocam
Basbaya kaldırıyor hocam da artık o sistem yerine bambaşka bir sistem var. Yazmayı unuttum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Keser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forumda dün 7 mbps internet kullanan birini görmüştüm konuyu görünce aklıma o geldi
Yıllarca 5-6 mbps kullandım ve ttnet kasıtlı olarak yavaşlatıyordu. Ay başında babama arattırıyordum hızı geri 6 mbpsye getiriyorlardı. Birkaç sene önce türknet yeni altyapı çekmeseydi şuan o hızla nasıl yaşardım bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cat6 kablosunun sağlam olduğundan emin ol farklı bir Cat6 kablo ile test yapmayı dene kardeşim birde Teknoloji Destek Hattı var orayı aramalısın farklı ayarlar yapıyorlar.
Kabloyu farklı açılarda takınca hızın değiştiğini fark ettim ve ugreen kablo aldım test etmek için. Sorun kablodaymış. Bilindik markadan şaşmamak gerekiyormuş. Kendi bilgisayarımda ugreen kullanıyordum ama diğerine kablo alacakken stokta bulamamıştım hiçbir yerde ve araştırıp sağlam olduğu söylenilen bir marka almıştım.

Top Bottom