Neler Yeni

Çözüldü✓ Aynı anda 3 tane Bluetooth kullanılıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali deniz
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var.
(https://app.hb.biz/0X5gc8Iiixwg) 2 adet bu koldan alacağım fakat Bluetooth ile bağlanıyor. 2 tane kol ve 1 tane kablosuz kulaklık takıp aynı anda kullanabilir miyim? Yani aynı anda 3 adet Bluetooth cihazı kullanılabiliyor mu?

Anakartım (MSI MAG Z690 TOMAHAWK WIFI Oyun Anakartı ATX, Intel İşlemcileri 12. Nesili, LGA 1700, 16 Duet Rail VRM 70A, DDR5 Memory Boost 6400+MHz/OC, 1 x PCIe 5.0 x16, 3 x M.2 Gen4, Wi-Fi 6E https://amzn.eu/d/6khCowK)

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
AuF
Anakartınızda bluetooth 5.2 mevcut. Burada 7 cihaza kadar aynı anda bağlayabileceğiniz yazıyor.

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
AuF
Bilgisayarınız tarafından bağlantı ve kullanımda bir sorun olmayacaktır. Lakin çakma gamepadlerde çokça bağlantı sorunu yaşayan insan var. 4 wireless kol bağlanıp oynanabiliyor. siz 2 kol 1 kulaklık bağlayacaksınız, kolların kalitesizliğinden yaşanabilecek bağlantı kesikliğini saymazsak kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarınız tarafından bağlantı ve kullanımda bir sorun olmayacaktır. Lakin çakma gamepadlerde çokça bağlantı sorunu yaşayan insan var. 4 wireless kol bağlanıp oynanabiliyor. siz 2 kol 1 kulaklık bağlayacaksınız, kolların kalitesizliğinden yaşanabilecek bağlantı kesikliğini saymazsak kullanabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler cevabın için. Konudan bağımsız önerebileceğin bir gamepad var mı?

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
AuF
Aceleniz yoksa sıcak fırsatlar kısmına yaklaşık 20 günde bir indirimde gamepad düşüyor. 1000-1500 tl civarında çin siteleriden alabilirsiniz. Xbox 9. nesil gamepadleden daha iyi olduğunu yazıyorlardı. Ben 4 senedir 8. nesil xbox kolu kullanıyorum, memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali deniz
Aceleniz yoksa sıcak fırsatlar kısmına yaklaşık 20 günde bir indirimde gamepad düşüyor. 1000-1500 tl civarında çin siteleriden alabilirsiniz. Xbox 9. nesil gamepadleden daha iyi olduğunu yazıyorlardı. Ben 4 senedir 8. nesil xbox kolu kullanıyorum, memnunum.
Acelem yok araştırıyorum. Çin'den gümrük sıkıntı olmuyor mu 1500 TL ye, birde tanesi mi yoksa 2 tanesimi 1500 TL?

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
AuF
Ürünün ham fiyatı (kargo ve vergi dahil olmadan) 30 euro sınırı var doğru. Birini arkadaşınızın evine onun adına sipariş verebilirsiniz. bahsetiğim gamepad markası 8bitdo, forumda araştırıp karar verebilirsiniz. Adet fiyatını belirttim

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
muhammed ali deniz
Ürünün ham fiyatı (kargo ve vergi dahil olmadan) 30 euro sınırı var doğru. Birini arkadaşınızın evine onun adına sipariş verebilirsiniz. bahsetiğim gamepad markası 8bitdo, forumda araştırıp karar verebilirsiniz. Adet fiyatını belirttim
Teşekkürler, forumda araştıracağım.

Top Bottom