Neler Yeni

Aynı Fiyata Samsung A71 vs Xiaomi Note 9 Pro

Ayni fiyata Samsung A71 mi Xiaomi Note 9 Pro mu Alınır

• Samsung A71

Oylar: 6 40.0%
  • Xiaomi Note 9 Pro

Oylar: 9 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    15

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İkiside ayni fiyat hangisini almalıyım hangisi daha fiyat performans ankete katilir ve sizce hangisini almalıyım

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
nedense telefonların tanrısı xiaomi gibi geliyor bana şuan f/p olarak

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kararsiz kaldim

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Xiaomi daha iyi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
9 Pro kullanıyorum.
Havada karada tokatlar diyemem.
Fark az ama 9 Pro daha iyi.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çok kararsiz kaldim
Galaxy A71 kullanıyorum, eğer sorun varsa alabilirim.
Ekranın Super AMOLED olması büyük bir artı, çünkü parmak izi sensörü ekranın içerisinde, LCD ekranlı telefonlarda parmak izi sensörü ekranın içine koyulamaz. Super AMOLED'in getirdiği bir başka şey ise Always-on-Display, yani telefonu kitleyince saati, bildirimleri vs. görebiliyorsun. Ayrıca tüm ekran çalışmadığı için, sadece belirli LED'ler çalıştığı için batarya ömrün düşmüyor.
İşlemci performansları neredeyse aynı zaten, oraya girmiyorum.
Telefon gayet hızlı, şarjı aşırı uzun gitmiyor ama yine dayanmayacak kadar da değil. Note 9 Pro'nun da 5000 mAh bataryası olmasına rağmen 1 hafta gidecek kadar fazla dayanmıyordur, göz boyama denilebilir mi, belki, ama aynı zamanda hayır :D.
Arayüz olarak ben One UI'ı çok daha hoş buluyorum, sadelik benim için önemli.
Xiaomi telefonlarda saçma sapan bug'lar görülebiliyor, ama Samsung telefonlarda çok fazla gördüğümü söyleyemem, kendim kullanıcısı olarak herhangi bir sorun yaşamadım, gayet sağlam.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Paran varsa M51 al.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
İkiside ayni fiyat hangisini almalıyım hangisi daha fiyat performans ankete katilir ve sizce hangisini almalıyım
Bence a71 al samsung kalitesi ve yazılımsal olarak da bence daha iyi işlevsellik falan bu benim görüşüm
Illa ikisinden biri değilse m51 daha iyi ikisindende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her türlü m51

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ekranın Super AMOLED olması büyük bir artı, çünkü parmak izi sensörü ekranın içerisinde, LCD ekranlı telefonlarda parmak izi sensörü ekranın içine koyulamaz. Super AMOLED'in getirdiği bir başka şey ise Always-on-Display, yani telefonu kitleyince saati, bildirimleri vs. görebiliyorsun. Ayrıca tüm ekran çalışmadığı için, sadece belirli LED'ler çalıştığı için batarya ömrün düşmüyor.
Telefon gayet hızlı, şarjı aşırı uzun gitmiyor ama yine dayanmayacak kadar da değil. Note 9 Pro'nun da 5000 mAh bataryası olmasına rağmen 1 hafta gidecek kadar fazla dayanmıyordur, göz boyama denilebilir mi, belki, ama aynı zamanda hayır :D.
Xiaomi telefonlarda saçma sapan bug'lar görülebiliyor, ama Samsung telefonlarda çok fazla gördüğümü söyleyemem, kendim kullanıcısı olarak herhangi bir sorun yaşamadım, gayet sağlam.
Yanıtin için teşekkurler peki A51 ile A71 arasında kamera ve batarya bakimindan ne kadar performans farki vardir. Annem için bu ikisi önemli çünkü 🙂

Birde M51 tavsiye edenler oluyor onun hakkinda fikrin nedir

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yanıtin için teşekkurler peki A51 ile A71 arasında kamera ve batarya bakimindan ne kadar performans farki vardir. Annem için bu ikisi önemli çünkü 🙂
Eyvallah. Kamera olarak ne kadar fark var bilmiyorum, ama performans ve batarya olarak fark Galaxy A71'e göre açılabilir.
Çünkü işlemci Exynos, 10 nm'lik bir işlemci. Galaxy A71'de ise 8 nm'lik Snapdragon 730 var, performans olarak da iyi.
Ben şahsen Galaxy A71 alırdım, gerçi ne için kullanlacağını bilmiyorum ama yine de onu tercih ederdim.
Telefonda oyun oynayan biri değilim, günlük kullanıcıyım, telefonu 2 güne bir şarj ediyorum.
Şarj aleti 25 Watt olduğu için pek takmaya da gerek yok onu da söyleyeyim, 30-40 dakikada zaten fulleniyor batarya :D.

Birde M51 tavsiye edenler oluyor onun hakkinda fikrin nedir
Eğer parmak izi sensörü ekranın içerisinde olması gerekmiyorsa ve batarya ömrü daha önemliyse alınabilir.

Top Bottom