Galaxy A71 kullanıyorum, eğer sorun varsa alabilirim.Çok kararsiz kaldim
Bence a71 al samsung kalitesi ve yazılımsal olarak da bence daha iyi işlevsellik falan bu benim görüşümİkiside ayni fiyat hangisini almalıyım hangisi daha fiyat performans ankete katilir ve sizce hangisini almalıyım
Yanıtin için teşekkurler peki A51 ile A71 arasında kamera ve batarya bakimindan ne kadar performans farki vardir. Annem için bu ikisi önemli çünküGalaxy A71 kullanıyorum, eğer sorun varsa alabilirim.
Ekranın Super AMOLED olması büyük bir artı, çünkü parmak izi sensörü ekranın içerisinde, LCD ekranlı telefonlarda parmak izi sensörü ekranın içine koyulamaz. Super AMOLED'in getirdiği bir başka şey ise Always-on-Display, yani telefonu kitleyince saati, bildirimleri vs. görebiliyorsun. Ayrıca tüm ekran çalışmadığı için, sadece belirli LED'ler çalıştığı için batarya ömrün düşmüyor.
İşlemci performansları neredeyse aynı zaten, oraya girmiyorum.
Telefon gayet hızlı, şarjı aşırı uzun gitmiyor ama yine dayanmayacak kadar da değil. Note 9 Pro'nun da 5000 mAh bataryası olmasına rağmen 1 hafta gidecek kadar fazla dayanmıyordur, göz boyama denilebilir mi, belki, ama aynı zamanda hayır .
Arayüz olarak ben One UI'ı çok daha hoş buluyorum, sadelik benim için önemli.
Xiaomi telefonlarda saçma sapan bug'lar görülebiliyor, ama Samsung telefonlarda çok fazla gördüğümü söyleyemem, kendim kullanıcısı olarak herhangi bir sorun yaşamadım, gayet sağlam.
Birde M51 tavsiye edenler oluyor onun hakkinda fikrin nedirGalaxy A71 kullanıyorum, eğer sorun varsa alabilirim.
Ekranın Super AMOLED olması büyük bir artı, çünkü parmak izi sensörü ekranın içerisinde, LCD ekranlı telefonlarda parmak izi sensörü ekranın içine koyulamaz. Super AMOLED'in getirdiği bir başka şey ise Always-on-Display, yani telefonu kitleyince saati, bildirimleri vs. görebiliyorsun. Ayrıca tüm ekran çalışmadığı için, sadece belirli LED'ler çalıştığı için batarya ömrün düşmüyor.
İşlemci performansları neredeyse aynı zaten, oraya girmiyorum.
Telefon gayet hızlı, şarjı aşırı uzun gitmiyor ama yine dayanmayacak kadar da değil. Note 9 Pro'nun da 5000 mAh bataryası olmasına rağmen 1 hafta gidecek kadar fazla dayanmıyordur, göz boyama denilebilir mi, belki, ama aynı zamanda hayır .
Arayüz olarak ben One UI'ı çok daha hoş buluyorum, sadelik benim için önemli.
Xiaomi telefonlarda saçma sapan bug'lar görülebiliyor, ama Samsung telefonlarda çok fazla gördüğümü söyleyemem, kendim kullanıcısı olarak herhangi bir sorun yaşamadım, gayet sağlam.
Eyvallah. Kamera olarak ne kadar fark var bilmiyorum, ama performans ve batarya olarak fark Galaxy A71'e göre açılabilir.Yanıtin için teşekkurler peki A51 ile A71 arasında kamera ve batarya bakimindan ne kadar performans farki vardir. Annem için bu ikisi önemli çünkü
Eğer parmak izi sensörü ekranın içerisinde olması gerekmiyorsa ve batarya ömrü daha önemliyse alınabilir.Birde M51 tavsiye edenler oluyor onun hakkinda fikrin nedir