Neler Yeni

Aynı marka blue switch'te klavyeler arası ses farkı olur mu?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bu iki klavyede blue switch switch markalarıda aynı iksindende aynı şiddettemi ses çıkar yoksa farklılık olurmu ve sizce hangisini almalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Öncelikle outemu switch bir klavye almanı önermem dostum,
Çok fazla sorunla karşılaşılıyor bu switch markasında.
Sese gelirsek, Blue'nın sesi çok fazladır her ikisinde de aynı ses çıkar.
Eğer alacağım dersen Red almanı öneririm.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle outemu switch bir klavye almanı önermem dostum,
Çok fazla sorunla karşılaşılıyor bu switch markasında.
Sese gelirsek, Blue'nın sesi çok fazladır her ikisinde de aynı ses çıkar.
Eğer alacağım dersen Red almanı öneririm.
bütçemi 600 e kadar çıkartabilirim fakat aradağım özellikte klavye bulunmuyor istediğim özellikler red switch, rgb, bilek desteği, ses topu
peki neden outemu switch önermiyorsunuz monster marka klavyede 2 yıl garanti var ve 15 gün içinde iade edebiliyorsun

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
bütçemi 600 e kadar çıkartabilirim fakat aradağım özellikte klavye bulunmuyor istediğim özellikler red switch, RGB, bilek desteği, ses topu
peki neden outemu switch önermiyorsunuz monster marka klavyede 2 yıl garanti var ve 15 gün içinde iade edebiliyorsun
Dostum 600TL'ye kadar bütçen varsa daha iyi ürünler alabilirsin arkadaşlardan tavsiye iste bence.
Outemu switchte tuş basmama sorunu ile çok karşılaşılıyor, ben de bu sorunu yaşadım.
Bana sorarsan başka switch markalarına bakmalısın.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Dostum 600TL'ye kadar bütçen varsa daha iyi ürünler alabilirsin arkadaşlardan tavsiye iste bence.
Outemu switchte tuş basmama sorunu ile çok karşılaşılıyor, ben de bu sorunu yaşadım.
Bana sorarsan başka switch markalarına bakmalısın.
dediğiniz sorun gamepowerin ürünlerinde oluyor genelde ve oda kronik bir sorundur yeni çıkan klavyelerde genelde böyle sorun çıkabiliyor monster gibi bilindik bir markayı almayı tercih ederim

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
dediğiniz sorun gamepowerin ürünlerinde oluyor genelde ve oda kronik bir sorundur yeni çıkan klavyelerde genelde böyle sorun çıkabiliyor monster gibi bilindik bir markayı almayı tercih ederim
Monster ve Gamepower'ın hiçbir farkı yok, ikisi de Çin'de aynı fabrikalarda marka bastırıyor.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Monster ve Gamepower'ın hiçbir farkı yok, ikisi de Çin'de aynı fabrikalarda marka bastırıyor.
gamepowerda irtibat kurabileceğim biryer yok ve forumda araştırdığında birçok kişinin sorun yaşadığını görebilirsinbirde monsteri araştırmanı öneririm

Top Bottom