Neler Yeni

Yardım aynı sistemde daha düşük fps alıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
arkadaşlar bu videodaki adam 300 fps alıyor en yüksekte ben en düşükte 160 alıyom tüm güncellemeler tam ve diğer videolardada bu adam gibi aynı fps yi alıyor aynı sistem driverler falan tam windows sürümüde tam nasıl yapıcam acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@stereohearths

boost hyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
burak
arkadaşlar bu videodaki adam 300 fps alıyor en yüksekte ben en düşükte 160 alıyom tüm güncellemeler tam ve diğer videolardada bu adam gibi aynı fps yi alıyor aynı sistem driverler falan tam windows sürümüde tam nasıl yapıcam acaba?
video çok eski ayrıca valorantın fps değerleri çok değişik r5 3600 1660s ile fpsim 140lara kadar düşüyor.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan

@stereohearths
hocam oluyor öyle şeyler bende sistem alırken adam düşük ayarlar da valo da 240 fps fln alıyordu ben ise 300 aldım :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

@stereohearths
Laptop model?

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
MOnster abra a5 15.8.3

Valorant kötü optimizasyonu ile meşhur, bunu bir kenara bırakıp genel bir probleminiz var mı ona geçelim. Oyun esnasındaki sıcaklık değerleriniz neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant kötü optimizasyonu ile meşhur, bunu bir kenara bırakıp genel bir probleminiz var mı ona geçelim. Oyun esnasındaki sıcaklık değerleriniz neler?
her oyun aynı 79-84 arası

turbo mod kapalıyken tabi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
her oyun aynı 79-84 arası

turbo mod kapalıyken tabi
Oyunu monster kontrol merkezinden oyun modunu, güç seçeneklerinden de yüksek performansı seçerek oynayın. Bu arada dikey/düşey senkronizasyon, v-sync felan açık ise kapatın

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
Oyunu monster kontrol merkezinden oyun modunu, güç seçeneklerinden de yüksek performansı seçerek oynayın. Bu arada dikey/düşey senkronizasyon, v-sync felan açık ise kapatın
şu adam ise bana yakın fps değerleri almış ve yüksek performansta evet her şey tam

şu adam ise bana yakın fps değerleri almış ve yüksek performansta evet her şey tam
bu arada dengelideymiş nihai performansa çektim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,392
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

bu arada dengelideymiş nihai performansa çektim
Monster bilgisayarların bazı modellerinde bios üzerinden performans arttırabilmek mümkün. Biosunuz gri bir bios ise bunu yapamazsınız. Harici bir monitör var ise bir de ona bağlayarak deneyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Civan Çelebi
Monster bilgisayarların bazı modellerinde bios üzerinden performans arttırabilmek mümkün. Biosunuz gri bir bios ise bunu yapamazsınız. Harici bir monitör var ise bir de ona bağlayarak deneyin
bu arada nihai performans modunun ömrünü düşürdüğünü ve fazla ısıttığını internette gördüm ne diyorsunuz?

Top Bottom