mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Anakart da olabilir bilemeyeceğim.Sonuç aynı 0.90
Anakart da olabilir bilemeyeceğim.Sonuç aynı 0.90
Nerede sınırlama olabilir?Sınırlama olabilir bir ihtimal kablolar kaliteli diyorsunuz çünkü
Download ve upload sınırlaması koyulabiliyor bilgisayarda ama nereden oluyor bunu tam olarak bilmiyorum youtubeda görmüştüm bu yüzden hız düşük kalıyor olabilirNerede sınırlama olabilir?
Kanka hallettin mi aynı sorun bende de var kafayı yiyeceğim.Lütfen bana hallettim deNerede sınırlama olabilir?
İnternet zaten çok yavaş, fazla youtube vs. takılıyorsan internetini kısıtlamış olabilirler.şuan dediginizden şüphe duyup farklı kabloyla denedim aynı sonuç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta 3. ve daha kaliteli bir kablo denedim şuan aynı sonuç
yok aynıKanka hallettin mi aynı sorun bende de var kafayı yiyeceğim.Lütfen bana hallettim de
Ben upload sorunu nu hallettim bilgisayara format attım,sanırım virüs vardı ve internetimi etkiliyorduyok aynı
kaçtı kaça çıktı?Ben upload sorunu nu hallettim bilgisayara format attım,sanırım virüs vardı ve internetimi etkiliyordu
Maksimum 1 çıkıyordu vazen 1.20 falan, telefondan hız testi yapıyordum 5-6 çıkıyordu.Daha sonra format attım bilgisayarda da 5-6 arası çıkıyor şuankaçtı kaça çıktı?