AYT(2021)NASIL GEÇTİ ?

Geçen sene tam da böyle bir sınav beklerken aşırıııı kolay gelmişti. Bu sene de ortlama beklerken zorlamışlar
Neyse zor sınav iyidir, çalışanın ayrılması lazım. Puan değil sıralama önemli sonuçta

Geçen sene 535 puanla 2000. Oldum bu sene 535 ile ilk 100 e girilecek izleyin de görün ✍️
Zor sınav iyidir insanları birbirinden ayırır zaten.
Zor olduğu için sıralamalarda acayip bir değişiklik olacaktır.
Bu sene sıralamasından memnun olmayanlar mezuna kalacak ve seneye daha çok rakip çıkacak.
Seneye bir tık daha zor olur gibime geliyor.
Ne gelirse de bizim 2004 tayfaya denk geliyor arkadaş, bi' anlamadım gitti.

Ne yaptıkları bellisiz zaten artık sorulari hazirlarken ne düşünüyorlaraa
Bilemiyorum artık çok zor veya çok kolay yapmanın mantığı yok yap orta seviye çalışan çalışmayan ayrılıyor zaten.

Geçen sene tam da böyle bir sınav beklerken aşırıııı kolay gelmişti. Bu sene de ortlama beklerken zorlamışlar
Neyse zor sınav iyidir, çalışanın ayrılması lazım. Puan değil sıralama önemli sonuçta

Geçen sene 535 puanla 2000. Oldum bu sene 535 ile ilk 100 e girilecek izleyin de görün ✍️
siz nerde okuyordunuz

Ayt ne yeğen, bizim cocuklağ ay yıldız team diyiler ama şi edemedim
Didiklerine gore gavurlara saldıriyilağmış, aslanlarım benüm

Hocam bildiğim çok çalışan ayt de 71-75 net yapanlar bile 60 gelse şükür diyecek haldeler geçen senenin kolayını akıllarınca bu sene zor yaparak çıkardılar seneye normal bir sınav gelir umarım 2.5 sene okula gitmemiş olucağımız için.
Yalnız bu kötü bir şey değil. Zorsa herkese zor. Bu sayede taban puanları da yükselmemiş olacak. Birde her sene kötü geçti derler. Yapan her türlü yapmıştır zaten merak etme.

Yalnız bu kötü bir şey değil. Zorsa herkese zor. Bu sayede taban puanları da yükselmemiş olacak. Birde her sene kötü geçti derler. Yapan her türlü yapmıştır zaten merak etme.
Bakalım hocam yığılma oluyor zor oluncada kolay oluncada normal sınav yapsalar işte hep bize denk geliyor saçma olaylar.

Benim ablam girdi. Fenden fulle yakın çıkar diye bekliyor ama matematikten 30 net hedefliyordu, 25 soru anca cevaplamış. (MF 40K istiyor.)

@Aware suan kendimi cok buyuk boslukta hissediyorum. Napsamki fikir verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,053
Üyeler
188,871
Son üye
cprorogrammer
Geri