ballisthenos
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Merhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi konular nelerdir? 30 günde 5-10 net kazansam iyidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
polinom sorularının çözülebilitesi var ilk 2 3 soru tytden geliyor onlar olabilirMerhaba arkadaşlar, konu başlığındanda gördüğünüz gibi konular nelerdir? 30 günde 5-10 net kazansam iyidir. Cevaplarınızı bekliyorum.
Binom analitik ilk 10 soru
Polinom Parabol fonksiyon uygulamaları çalışmak istiyorum sizce bana bunlar istediğim netleri kazandırırmıBinom analitik ilk 10 soru
Hocam peki bunlar bir biri ile bağlantılımı mesela diziler veya logaritma çalışmak için önceden ne bilmemiz lazım sonuçta konu eleyeceğim için bunları söylüyorumikinci dereceden denklemler ilk 10 soruda çıkan sayı soruları diziler logaritma
En yanlış öneripolinom sorularının çözülebilitesi var ilk 2 3 soru tytden geliyor onlar olabilir
hocam polinomlar çözülüyor ya ya da ben bi tek onu yapabiliyorumEn yanlış öneri
Genelde en orijinal soru polinomdan geliyo o yüzden öyle dedim geçen seneyi hatırlamıyorum da 2023ün en zorlarından biri polinom sorusuyduhocam polinomlar çözülüyor ya ya da ben bi tek onu yapabiliyorum
İyi de adam tyt mat için istememiş ayt mat için ise geo yu yapabilmesi için trigo öğrenmesi lazım zaten o tek başına 15 20 gün ediyortyt matematik ve tyt-ayt geometri çalış aytde de 20 tane soru geliyor bunlardan
Hocam peki ne nasıl bir yol izlemeyelim 5-10 net yapabilmek için hangi kolay konulara çalışmam gerek 30 günde hızlıca istediğim netlere gelmem lazımİyi de adam tyt mat için istememiş ayt mat için ise geo yu yapabilmesi için trigo öğrenmesi lazım zaten o tek başına 15 20 gün ediyor
Hocam peki dediğiniz konu bir biri ile bağlantılımı mesela limit öğrenmek için başka hangi konuyu öğrenmemiz gerek yoksa konu ile bağımsızmıEn kolay net getirecekler ayt ilk 10 soru ordan 5 net çıkarsan 2. Derece denklemler kolay konu parabol bazılarına çok zor bazılarına kolay geliyor ben çok zorlanmıştım. Diziler ve logaritma dan çıkarırsın 2 net son olarak limit