Neler Yeni

AYT TYT'den daha zor mudur yoksa kolaymıdır ? (sayısal bölüm olarak)

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Sen kaç kere sınava girdin de bilmiş bilmiş konuşuyorsun?
YGS LYS den beri 6-7 senedir sınav sistemini biliyorum. Hiç sınava girmemiş. Okuldan bi haber sınav sisteminden bi haber adam gelmiş benle muhattap oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlaşılmaz Türkçen ve boktan şakalarını okumak zorunda kalıyorum bi zahmet cevap yazma çünkü yazacak cevabın yok yine saçmalayacağını biliyorsun.
valla siz çocuk gibi tartışıyorsunuz harley queen bu arada adam bilmiyorsada doğrusunu söyle bitsin

Rulep

80+ Gold
ayt daha zordur ama çalıştığında karşılığını alırsın tyt de kolaydır ama ne kadar test çözersen çöz yapamadığını soru olabilir ve birde süre sıkıntısıda var

şahin doğan

80+ Platinum
tyt daha kolay ama zaman yok ayt daha zor zaman bol

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
ayt çok daha zor tyt çalısmayı bırak ayt çalıs yoksa 2 yıllık gidersşin :DSa

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
beyler ayt sadece bilgi üzere işlem mi içeriyor yoksa tyt gibi full okuduğunu anlama uzun ve mantık içeren soruları var mı ?
Artık en net açıklamamı yapıcam.
TYT matematik ve AYT matematik üsütnden gidicem.
TYT matematik mantık soruları var yani bir formül ezbere bilmesen de yapabilirsin belli seviyede ama AYT matematik bilgi soruları ile dolu kısacana o konunun formüllerini bilmiyorsan yapamazsın.
TYT süresi az ve çözmen gerekn soru fazladır AYT ise zaman bol ama sorular da zorlaşır .
AYT ise Senin puanını asıl belirleyen sınavdır.
Süren daha fazladır ve sayısal derslerden sorumlusundur sadece.
Buradan artık sen kolay veya zor çıkarımını yaparsın burada genel bir şey diyemem bana göre TYT çünkü zaman konusuda sorunlarım var sana göre AYT'dir ama AYT daha önemli puan belirlemede.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,636
İsim
Mertcan Uysal
TYT'den 138 aldım ama barajı geçebilseydim ve AYT puanım hesaplansaydı sözel 300 bekliyodum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,680
Üyeler
167,181
Son üye
BloodMoonTR
Top Bottom