Dolar 2.90 gözlerim doldu.
Emin değilim
Dolar 2.90 gözlerim doldu.
Emin değilim
Ölçülü salla da bi dahakine inandırıcı olsun, okey?Oha gerçekten öyle bir site var VPN ile girdim ismide tamamen aynı sanırım bu bir gerçek cidden abi gördüm anonymoushackers.org olarak gir ve AdGuard kapa VPN kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
VPN ile açılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şaka yaptım asedougsaasgdadasodgas cidden inanmakda ne biliyim abi...
Güveniyrm sna.tamam inandırıcı yıpıcım
Olabilir kimseyi küçümsemeyinAyyıldız Tim, Gerçekten Anonymous'u hackledi mi? Hani düşünüyorum... Tamam Ayyıldız Tim hacker eyvallah fakat Anonymous ile çok farkları var be aga yani bence fake sizinde görüşlerinizi isterim.
onlar farklı siteye geçtianonymus.org yazsakta
anonymus.hackes.org
yazsak açılmıyor
örneğin
vpn var ise deneyin açılıyor mu?
Ben deneyemedim.
pardon yanlış söylemişim anonymoushackers.orghangi söyle girim
öyle bir site yok ve anonymoushackers.org tamamen çakma bu ne be? admin falan aşırı çakma. Tamamen yalanpardon yanlış söylemişim anonymoushackers.org
duyuru sitesi ve
anonoffical.com resmi wev sitesi hacklenmiş
googleye Ayyıldız TİM Anonymoud Siteletini Kapattırdı Yazarsan Çıkar
ben ay yıldız tim e güveniyorum bence gerçeköyle bir site yok ve anonymoushackers.org tamamen çakma gerçe bu ne be? admin falan aşırı çakma. Tamamen yalan
Kimse ilah değil. "Anonymous anonymous" diye geziyor elemanlar. Her sistemin olduğu gibi , herkesin mutlaka bir açığı vardır. Biri dün dünyanın en büyük bankasına başarılı siber saldırı yapıp haberlere çıkar , sonra bambaşka biri de o paraların hepsini çalar medyanın ruhu "duyamaz".Ayyıldız Tim, Gerçekten Anonymous'u hackledi mi? Hani düşünüyorum... Tamam Ayyıldız Tim hacker eyvallah fakat Anonymous ile çok farkları var be aga yani bence fake sizinde görüşlerinizi isterim.