- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sen niye kudurdun ki şimdi başımdan geçen olayı anlattım yalan borcumuz mu var ayrıca zaten 1 aydır banlıydım@Mehmet Yılmaz bu arkadaşın postları iyice saçmalaşmadı mı artık bi uyarı falan hak etmedi mi?
hocam sen niye kudurdun ki şimdi başımdan geçen olayı anlattım yalan borcumuz mu var ayrıca zaten 1 aydır banlıydım@Mehmet Yılmaz bu arkadaşın postları iyice saçmalaşmadı mı artık bi uyarı falan hak etmedi mi?
Sana 1 ay az gelmiş bi ay daha ye kendine gel kardeş. Senin kötü demen ile koskoca AMD kötü olmuyor merak etme.hocam sen niye kudurdun ki şimdi başımdan geçen olayı anlattım yalan borcumuz mu var ayrıca zaten 1 aydır banlıydım Alıntıyı görüntüle
sen bunu dedin diye amd kullanıcıları kahroldu üzüntüden ağlamaklı oldularne demek ne demek sistem alacak varsa yönlendirin bana her şeyin çaresi var amd almanın çaresi yok almayın o kartları yazık günah
Yarın 1660s'i satıp rx580e geçeyim de aklın başına gelsinhocam sen niye kudurdun ki şimdi başımdan geçen olayı anlattım yalan borcumuz mu var ayrıca zaten 1 aydır banlıydım Alıntıyı görüntüle
damlaya damlaya göl olur bugün 1 kişiyi kurtardık yarın 10 kişiyi kurtarırız öyle öyle alan kalmaz amd de kapatır gider gpu sektörünü zaten işe yaramıyorlarsen bunu dedin diye amd kullanıcıları kahroldu üzüntüden ağlamaklı oldular
sakın öyle bisi yapma kahrolurumYarın 1660s'i satıp rx580e geçeyim de aklın başına gelsin
Yapıyom rx580i takıyorum şuandamlaya damlaya göl olur bugün 1 kişiyi kurtardık yarın 10 kişiyi kurtarırız öyle öyle alan kalmaz amd de kapatır gider gpu sektörünü zaten işe yaramıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
sakın öyle bisi yapma kahrolurum
ASKJNDIOSHDIS KOPTUM DOISAJMOIFJMDne demek ne demek sistem alacak varsa yönlendirin bana her şeyin çaresi var amd almanın çaresi yok almayın o kartları yazık günah
Ulan milleti kudurtunca kopuyorum ya postlarına iyi gülüyorumbaktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardık
rpoekjspofdkjfoıjwerşiwqUlan milleti kudurtunca kopuyorum ya postlarına iyi gülüyorum
Legal dolanrıdıcı (nvidia fanboy)baktım 22kya rx 6700lü sistem alıyor dedim hemen naysa üye ol 5k kredi veriyor öyle yaptı çekti krediyi 27kya ddr5 4060ti li sistem aldı bugün de birisini parasını çöpe atmaktan kurtardı
Bende Nvidia Taraftarıyım ama biraz saçma olmuş.Yav tm amd kartlar sorunlu ama 4060ti sistemede 27k vermek saçma bikere hemde rx 6700 çoğu oyunda performansı daha iyi.