Neler Yeni

Az kalsın ölüyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yasin Akman
Arkadaşlar evde boş otururken aklıma bi fikir geldi eski bi şarj aletinin priz çıkış demirlerini söktüm ve o demirlerinin eski bi bilgsayar işlemci soğutucusunun "yeşil" 2 pinine bağladım bunu prize takmamla havaya uçmam bir oldu amacım sadece soğutucu fanının çalışıp çalışmadığını kontrol etmekti ve bu patlamayla dairemin tüm elektriği kesildi yani şalterler aşşağı indi.
neyseki prizde olan hiçbir cihaza bir şey olmadı prizde olan aletler Şarj aletine bağlı telefon,watch dogs indirmesini bekleyen bilgisayar, birde modem.

sizce bu cihazlara bir şey olmuşmudur ilk başta hemen bilgisayarın yanına gittim ve acaba yandımı diye korktum şalterleri açınca neyseki çalışıyordu.

bu olayı sakın yapmayın eski bi şaltere sahipseniz eviniz uçabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ali Sancakli
Doğru akım ile çalışması gereken soğutucuyu alternatif akıma bağlamışsın. Kapasitör olmadığı için soğutucuda, soğutucunun çalışıyor olması lazım. İyi ki sigorta atmış.

Eğer fanı hala test etmek istiyorsan, Molex kabloları kullanabilirsin.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar evde boş otururken aklıma bi fikir geldi eski bi şarj aletinin priz çıkış demirlerini söktüm ve o demirlerinin eski bi bilgsayar işlemci soğutucusunun "yeşil" 2 pinine bağladım bunu prize takmamla havaya uçmam bir oldu amacım sadece soğutucu fanının çalışıp çalışmadığını kontrol etmekti ve bu patlamayla dairemin tüm elektriği kesildi yani şalterler aşşağı indi.
neyseki prizde olan hiçbir cihaza bir şey olmadı prizde olan aletler Şarj aletine bağlı telefon,watch dogs indirmesini bekleyen bilgisayar, birde modem.

sizce bu cihazlara bir şey olmuşmudur ilk başta hemen bilgisayarın yanına gittim ve acaba yandımı diye korktum şalterleri açınca neyseki çalışıyordu.

o öyle olmaz dostum yapman gereken şey 12v luk bir adaptöü alıp iki ucunu kesip o kablolara tek tek denemen lazım ben böylee intelin soğutucusu ile fan yapmıştım

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geçmiş olsun, fazla merak başa bela :/

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar

geçmiş olsun kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yasin Akman
arkadaşlar bilgisayar donanımlarına veya modeme bir şey olmuşmudur korkuyorum.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
arkadaşlar bilgisayar donanımlarına veya modeme bir şey olmuşmudur korkuyorum.
olmamıştır şalter bu işe yarıyor şalterin eski olsaydı zarar verirdi o aletlere şalter atmasaydı yangın bile çıkardı o evde geçmiş olsun

Oksygen

80+ Bronze
Geçmiş Olsun kardeşim

Top Bottom