Vardır bulaştıysa format atmadan gitmez osildim hocam hala keylogger var mıdır
Garip bir şekilde hissediyorsun. Yıllar önce bulaşmıştı bana metin 2 bot yüklemiştim ulaşacağım levele gelince format attım maalesef yokbulaştığını nerden anlayabilirim ?
formatsız çözüm yolu yok mu yani ?
yani uygulaması falan da mı yok virüs programları tarasa bulamaz mı ?Garip bir şekilde hissediyorsun. Yıllar önce bulaşmıştı bana metin 2 bot yüklemiştim ulaşacağım levele gelince format attım maalesef yok
Bulamıyor diye biliyorum. Hala keylogger ile uğraşan var mı bilmem ama attığınız linki biri oluşturup atmış şüpheleniyor insanyani uygulaması falan da mı yok virüs programları tarasa bulamaz mı ?
format atmayacağım ya öyle çalacakları bişey yokki ama beni biraz korkuttunuzBulamıyor diye biliyorum. Hala keylogger ile uğraşan var mı bilmem ama attığınız linki biri oluşturup atmış şüpheleniyor insan
Bulamıyor diye biliyorum. Hala keylogger ile uğraşan var mı bilmem ama attığınız linki biri oluşturup atmış şüpheleniyor insan
www.tech-worm.com
Gereksiz telaş yapmana gerek yok reklam virüsü girmiştir. Malwarebytes indirip tarama yapabilirsin. Ayrıca konunda kimse sana link atmamış.az önce konu açmıştım edit uygulaması söyleyin diye , birisi de bu linkteki uygulamayı indirebilirsin dedi indirdim uygulama linki bu https://disk.yandex.com.tr/d/CFMJZzmwUMFYMg
baktım tel falan istiyor direk sildim ama biigisiyara girince orda gözüküyor Yandesk.Disk diye silemiyorumda açamıyorum da oradaki şeyi silmek için ne yapayım
Özelden istemiştim hocam kbGereksiz telaş yapmana gerek yok reklam virüsü girmiştir. Malwarebytes indirip tarama yapabilirsin. Ayrıca konunda kimse sana link atmamış.
Usta girdim 1. Yi yaptım bir şey olmadıBilgisayarımda Keylogger Olduğunu Nasıl Anlarım? » TechWorm
Keylogger Nedir? Keylooger (klavye dinleme sistemi veya klavye yakalama sistemi) kelime anlamı ingilizce olan “Key” ve “Log” kelimelerinin birleşmesinden meydana gelmiştir. KEY İngilizce tuş anlamına gemektedir; LOG ise anahtar ikisinin birleşmesi sonucunda “Tuş Kaydedici” anlamı ortaya...www.tech-worm.com
Burada söylenenleri yap bakalım
hocam @emretas006 dediklerini yaptım sizce keylogger var mıdır lütfen bir şeyler yazınGereksiz telaş yapmana gerek yok reklam virüsü girmiştir. Malwarebytes indirip tarama yapabilirsin. Ayrıca konunda kimse sana link atmamış.
Hocam 25 in sonundaki ö yü silinÖzelden istemiştim hocam kb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Usta girdim 1. Yi yaptım bir şey olmadı
2. Yi yaptım taradım öyle bir dosya yoktu
3. De de işlemler menüsü yoktu
4. Yu de yaptım ama anlamadım fotoğraf bırakıyorum aşağıya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam @emretas006 dediklerini yaptım sizce keylogger var mıdır lütfen bir şeyler yazın
kopyala yapıştır yapacağım şimdiHocam 25 in sonundaki ö yü silin
netstat -an | find “:25”
Sadece bunu yazın
Hocam dediğinizi yaptım fotoğraf attım bı bakınHocam 25 in sonundaki ö yü silin
netstat -an | find “:25”
Sadece bunu yazın