az önce ne yaptığımı bilmiyorum

bulaştığını nerden anlayabilirim ?
formatsız çözüm yolu yok mu yani ?
Garip bir şekilde hissediyorsun. Yıllar önce bulaşmıştı bana metin 2 bot yüklemiştim ulaşacağım levele gelince format attım maalesef yok

Garip bir şekilde hissediyorsun. Yıllar önce bulaşmıştı bana metin 2 bot yüklemiştim ulaşacağım levele gelince format attım maalesef yok
yani uygulaması falan da mı yok virüs programları tarasa bulamaz mı ?

yani uygulaması falan da mı yok virüs programları tarasa bulamaz mı ?
Bulamıyor diye biliyorum. Hala keylogger ile uğraşan var mı bilmem ama attığınız linki biri oluşturup atmış şüpheleniyor insan

Bulamıyor diye biliyorum. Hala keylogger ile uğraşan var mı bilmem ama attığınız linki biri oluşturup atmış şüpheleniyor insan
format atmayacağım ya öyle çalacakları bişey yokki ama beni biraz korkuttunuz

Burada söylenenleri yap bakalım

az önce konu açmıştım edit uygulaması söyleyin diye , birisi de bu linkteki uygulamayı indirebilirsin dedi indirdim uygulama linki bu https://disk.yandex.com.tr/d/CFMJZzmwUMFYMg

baktım tel falan istiyor direk sildim ama biigisiyara girince orda gözüküyor Yandesk.Disk diye silemiyorumda açamıyorum da oradaki şeyi silmek için ne yapayım
Gereksiz telaş yapmana gerek yok reklam virüsü girmiştir. Malwarebytes indirip tarama yapabilirsin. Ayrıca konunda kimse sana link atmamış.

Gereksiz telaş yapmana gerek yok reklam virüsü girmiştir. Malwarebytes indirip tarama yapabilirsin. Ayrıca konunda kimse sana link atmamış.
Özelden istemiştim hocam kb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada söylenenleri yap bakalım
Usta girdim 1. Yi yaptım bir şey olmadı
2. Yi yaptım taradım öyle bir dosya yoktu
3. De de işlemler menüsü yoktu
4. Yu de yaptım ama anlamadım fotoğraf bırakıyorum aşağıya

hocam @emretas006 dediklerini yaptım sizce keylogger var mıdır lütfen bir şeyler yazın

Ekler

• IMG20210423013916.jpg
    IMG20210423013916.jpg
    2.4 MB · Hit: 38
Son düzenleme:
Özelden istemiştim hocam kb

Usta girdim 1. Yi yaptım bir şey olmadı
2. Yi yaptım taradım öyle bir dosya yoktu
3. De de işlemler menüsü yoktu
4. Yu de yaptım ama anlamadım fotoğraf bırakıyorum aşağıya

hocam @emretas006 dediklerini yaptım sizce keylogger var mıdır lütfen bir şeyler yazın
Hocam 25 in sonundaki ö yü silin

netstat -an | find “:25”

Sadece bunu yazın

Ekler

• IMG20210423023157.jpg
    IMG20210423023157.jpg
    2.6 MB · Hit: 37
Geri