kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
3070 süperli toplanırdı biraz daha sabretseydi olmadı normal 3070bu fiyata 2070super ve b550li sistem dizerdik hocam monitor dahil.
3070 süperli toplanırdı biraz daha sabretseydi olmadı normal 3070bu fiyata 2070super ve b550li sistem dizerdik hocam monitor dahil.
480 GB. Modern Warfare kurup bırakırsın artık.Aorus b450 Pro
Aorus 2060 Süper
Amd ryzen 5 3600
Cooler master mb511 argb 650w 80+
Corsair vengaence RGB pro 2x8 16gb 3200mhz
Aoc c24g1 144hz 1ms monitör
Seagate barracuda 480gb sata ssd
H.o madem.Fiyatlar çok uçtu ne yazık ki ben de böyle olsun istemezdim. Muhtemelen çoğu arkadaş anakartımdan ve ekran kartımdan daha performanslı ve daha ucuz şeyler almamı tavsiye edecekti. Örneğin aorus b450 pro yerine gigabyte in ucuz b550 bir anakartı ve ucuz bir 2070 super. Arkadaşlar zaten ben bir kaç yıl sonra elimde imkan olunca yeni seri parçalar alacağım. Bunlar beni zaten rahat bi kaç yıl götürür. Almışken görüntü olsun o olsun bu olsun içime sinen bir şey almak istedim.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan moral bozmanın anlamı yok.İleriki zamanlarda upgrade edeceğim.
O Konuda haklısın kral h. O zaman. İçinde kalmasınFiyatlar çok uçtu ne yazık ki ben de böyle olsun istemezdim. Muhtemelen çoğu arkadaş anakartımdan ve ekran kartımdan daha performanslı ve daha ucuz şeyler almamı tavsiye edecekti. Örneğin aorus b450 pro yerine gigabyte in ucuz b550 bir anakartı ve ucuz bir 2070 super. Arkadaşlar zaten ben bir kaç yıl sonra elimde imkan olunca yeni seri parçalar alacağım. Bunlar beni zaten rahat bi kaç yıl götürür. Almışken görüntü olsun o olsun bu olsun içime sinen bir şey almak istedim.
hayırlı olsun hocam.Fiyatlar çok uçtu ne yazık ki ben de böyle olsun istemezdim. Muhtemelen çoğu arkadaş anakartımdan ve ekran kartımdan daha performanslı ve daha ucuz şeyler almamı tavsiye edecekti. Örneğin aorus b450 pro yerine gigabyte in ucuz b550 bir anakartı ve ucuz bir 2070 super. Arkadaşlar zaten ben bir kaç yıl sonra elimde imkan olunca yeni seri parçalar alacağım. Bunlar beni zaten rahat bi kaç yıl götürür. Almışken görüntü olsun o olsun bu olsun içime sinen bir şey almak istedim.
gene pahalı monitör dahil 3070 sistem toplardım o para iyi kazık yenmişTaksitli olduğu için 13.5k fiyat dostum. Ve bu arada 144hz monitör, r5 3600 ve emin ol diğer parçaları da gayet iyi seçtim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ekran kartı ellerinde yoksa ne olacak?
Knk bence taksitli fiyatidir taksitli aldiysa taksit cok koyuyor13kya 2060lı sistem dizmediniz umarım.
Teşekkür ederim. Siz performansa önem veriyorsunuz evet en önemlisi de o ama 2060 super de hala güçlü bir kart. Ve ben bazı arkadaşlar da iyi bilir görüntüye önem veren birisiyim. O yüzden aydınlatmasız, ve Üst model olmayan bir rtx 2070 super almakBu kurda içine sinecek bir şey toplamak zor, arkadaşlar sana gelecekte de +1-2 sene daha kullanabileceğin sistemler önermiş.
Şu an ekonomi hızlıca düzelecek durumda değil belki de o +1-2 yıla ihtiyaç duyacaksın. Neyse hayırlı olsun.
Öner bakalım kral hem istediğim gibi görüntüsü güzel olan hem de performansı daha iyi olan bir sistem. Monitör dahil bu arada.Dostum üzgünüm ama kazık yediğini kabul etmen gerekir. Sistemin hiç parasına göre ağım şağımlı bir sistem değil. Bence yol yakınken sistemi aldıysan iade et ve burda sana daha performanslı sistem önerelim.
Evet 6 ay taksitli fiyatı.Knk bence taksitli fiyatidir taksitli aldiysa taksit cok koyuyor
Kankam sen öyle yap o zaman. Micro atx anakart, aydınlatmasız ram ve kasa falan. Yada düşük kalitede diğer ekipmanları öyle topla. Nede olsa 3070 alacaksın o fiyata değil mi...gene pahalı monitör dahil 3070 sistem toplardım o para iyi kazık yenmiş
Ayn bana 1400 koymuştu 12k vermiştim 10k lık PC yeKnk bence taksitli fiyatidir taksitli aldiysa taksit cok koyuyor