Neler Yeni

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

Logithx

80+ Bronze
Hocam devamlı olarak yapmayı düşünüyorum. Yazın işten arta kalan zamanlarda da yapabilirim zorladım şartları.

Onun dışında kafama şu soru takılıyor sporla alakalı: Hiç mi asitli içecekler içmice'z abi hayatımızın geri kalanında ? Veya abur cubur kökten mi kesicez ?
Hayır tabii ki asitli içeceği önermiyorum ama zaman zaman kendine ödül verebilirsin bizde ot gibi beslenmiyoruz bize fast food yiyoruz ama abartmıyoruz..

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Hayır tabii ki asitli içeceği önermiyorum ama zaman zaman kendine ödül verebilirsin bizde ot gibi beslenmiyoruz bize fast food yiyoruz ama abartmıyoruz..
130 kilo için önerin nedir pazartesi baslıcam bende kısmetse su hareketleri felan cok beceremiyomda yaklasık 2 ay kosu bandında durasam iyi kilo kaybı yaşarmıyım

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
diğer yorumları okumadım ama özet bir bilgi geçeyim benzer boy kilo oranlarına sahipken spor yapıyordum özellikle sabahları 3-6 civarı yumurta yiyerek başlasan öğlen artık ne bulursan akşam da makarna/pilav tavuk/köfte benzeri şeyler yesen zaten istediğin şey olur çok kasmana gerek yok abur cuburdan uzak dur yeter bir de illa bir şey içeceğim diyosan şekersiz kolayı tercih et genel olarak ağır sağlam kanalı, salondaki o zamanki antrenörüm ve kendi deneyimlerimden topladıklarım bunlar bol bol hayvan gibi ye hayvan gibi çalış istemesen de kas olur fast food yemicem onu yapmıcam falan diye kasmana gerek yok yeni başlamışken

Logithx

80+ Bronze
130 kilo için önerin nedir pazartesi baslıcam bende kısmetse su hareketleri felan cok beceremiyomda yaklasık 2 ay kosu bandında durasam iyi kilo kaybı yaşarmıyım
Verirsin verirsinde kalori açığı oluşturman gerekiyor o dönem içerisinde yağdan şekerden kalorisi fazla olan yiyeceklerden kaçınırsan kilo vermeye başlayabilirsin ben sana söyle söyleyim koşu bandında bir saatlik koşu 600 kalori yaktırır tempolu olursa 800 kalori yaktırır..

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
Verirsin verirsinde kalori açığı oluşturman gerekiyor o dönem içerisinde yağdan şekerden kalorisi fazla olan yiyeceklerden kaçınırsan kilo vermeye başlayabilirsin ben sana söyle söyleyim koşu bandında bir saatlik koşu 600 kalori yaktırır tempolu olursa 800 kalori yaktırır..
valla başlıcaz bakalım cogunluk yeşillik seviyorum ayırt etmeden normal hayatımdada brokolidir lahanadır vs

GodlyPain

80+ Bronze
2 ayda gainer ve creatin ile kütlemi ikiye katladım. (creatin su dolduruyor kas değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,722
Üyeler
164,555
Son üye
Wost1n
Top Bottom