Neler Yeni

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hocam bir de birkaç ay yapıp bırakırsam eğer edindiğim kas kütleleri yok mu olur
7-8 hafta içinde kas kaybı başlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spor kıyafeti dediği normal bildiğin kıyafet terleyeceğin için daha az kalın olanlardan alırsın.2 ayda pek bir şey bekleme ha böyle her gün full body 2-3 saat çalışır yemeğede dikkat edersen yine bir tık daha fazla gelişirsin.
Her gün full body 2-3 saat nedir hocam? Gelişmeyi bırak kas kaybı yaşarsın.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
1- Kaydı yapan abi: Yarın ücreti getirirsin başlarsın abicim, spor kıyafetlerini de alırsın dedi. Spor kıyafetleri ne oluyor tam olarak ve nereden temin edebilirim ?
Rahat hareket edebileceğin kıyafetler pamuklu tercih etmeye dikkat et, temiz havlu, bazı salonlar temiz ayakkabı da istiyor.
2- Ev yemeği ve kuruyemişlerle birlikte yürütülür mü bu iş ?
Ev yemeği ile yeterince besleyemezsin kaslarını. Mutlaka protein alman lazım. Kilonun en az 1.5 katı protein almaya bak günlük.
2 ay yapmayı planlıyorum demişsin ancak 2 ayda çok az gelişim gösterirsin. Zaten ilk ayın kaslarının hareketlere alışmasıyla geçecek.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Yaklaşık 2 dk önce spora yazıldım arkadaşlar sayesinde. Yazın barda çalışacağım ve biraz vücudum otursun istiyorum. 2 ay gibi bir süre yapmayı planlıyorum ve birkaç sorum var:

1- Kaydı yapan abi: Yarın ücreti getirirsin başlarsın abicim, spor kıyafetlerini de alırsın dedi. Spor kıyafetleri ne oluyor tam olarak ve nereden temin edebilirim ?

eğer kiloluysan kaleri açığı bırakıp kardiyo yapmalısın zayıfsan hem kaloriyi yüksek tutup hem antrenman yapmalısın kardiyoya gerek yok . ayrıca ne yaparsan yap steroid basmadan 2 ayda çok bir değişim göremezsin. en hızlı şekilde gelişmek istiyorsan yemek programı yapıcaksın hergün düzenli kafein alıcaksın eğer yeteri balık yemiyorsan omega 3 takviyesi almalısın. ve kreatin kullanman şart. bunları uyguladıktan sonra hareketleri de düzgün yaparsan 2 ayda gelişebileceğin maksimum vücudu yaparsın zaten.
ayrıca bu siteden günlük alman gereken besin değerlerini hesaplayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
2-3 saat ne kardeşim saçma sapan öneri vermeyin. max 1.5 saatte çıkmış ol salondan. kilon düşükmüş yağ oranın azdır 2 ayda çok bişey bekleme ama yinede hiç yoktan iyidir diyelim.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
2-3 saat ne kardeşim saçma sapan öneri vermeyin. max 1.5 saatte çıkmış ol salondan. kilon düşükmüş yağ oranın azdır 2 ayda çok bişey bekleme ama yinede hiç yoktan iyidir diyelim.
Ağzı olan konuşuyor. Az forumda araştırma yapsa görecek arkadaş zaten yazdıklarımı. Kimseye bir şeyde demeyeceğim ama yanlış konuşanlar var. Neyse ben kaçtım :)

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Yaklaşık 2 dk önce spora yazıldım arkadaşlar sayesinde. Yazın barda çalışacağım ve biraz vücudum otursun istiyorum. 2 ay gibi bir süre yapmayı planlıyorum ve birkaç sorum var:

spor kıyafetleri salon için temiz ayakkabı ve havlu

ahenk'

80+ Silver
spor kıyafetleri salon için temiz ayakkabı ve havlu
Havlu normal el havlusu iş görür mü yoksa şu plaj veya duş havlularından mı gerek ?

Bir de spor çantası falan yok bende neyle götüreyim eşyaları

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad

barmen abim benim be ev yemeği değil de yeşillik çok ye kuruyemiş yeme bence spor kıyafetleri derken eşofman felan demiştir bence.

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Havlu normal el havlusu iş görür mü yoksa şu plaj veya duş havlularından mı gerek ?

Bir de spor çantası falan yok bende neyle götüreyim eşyaları
sıradan çanta iş görür eşyalarını götür yteter 1 tane havlu 1 tane salon aytakkabısı (temiz) başka bir şey lazım değil

Konuda çok fazla çöp mesaj var güzel kardeşim, spora başlarken bu kadar kasmana gerek yok ev yemeği de olur kuruyemişte yiyebilirsin. Dilediğin gibi beslen, sadece vücuduna zararı dokunacak şeyleri çok fazla tüketmemeye çalış, bunu senin sağlığın için diyorum. Kalori, protein hesaplarına girme sen profesyonel anlamda yapmayacaksın bu işi o tiplerden olmana gerek yok. Düzenli beslen, düzenli uyu ve öğünlerinde biraz daha fazla tüket. Örnek sabah 1 yumurta mı yiyorsun? 2 tane ye bu kadar. Saçma sapan beslenme programları falan filan anlatılan şeyler canını sıkmasın. Düzenli beslen ve sporunu yap zamanla farkı anlayacaksın. Ağzı olan konuşmuş yine.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Furkan Demirtaş
Kilo: 60
Boy: 179

Ustam kot ceket + pantolon girdim salona anlayamadım işte kıyafet mevzusunu sağol :)
Boyuna göre bir tık zayıfsın gibi kilo da alarak vücut geliştirmeni öneririm şahsen

Eşofman değilde decatlonda ter tutmayan tshirtler var.40-50 TL bişeydi en son.şort alabilirsin filesiz oda decatlonda var.eşofmanla ve pamuklu tshirt ile antrenman yapılmıyor.çok ter tutuyor.
https://www.decathlon.com.tr/p/erke...tness-kardiyo/_/R-p-302873?mc=8603265&c=SİYAH

https://www.decathlon.com.tr/p/erke...tness-kardiyo/_/R-p-302706?mc=8506243&c=SİYAH

Maalesef bunlarında fiyatları artmış.

@ariinees
Yine normal alınabilir düzeyde Allahtan hocam

Ek olarak şunu söyleyeceğim sana, sen boyuna göre zayıfsın hani buradaki arkadaşlar protein protein demiş ya :D Sen o vücuda istediğin kadar protein bas bir yerden sonra hiçbir faydası olmayacak önce karbonhidrat ağırlıklı besleneceksin. Bak yanlış anlaşılmasın protein almayacaksın demiyorum, karbonhidrat ağırlıklı besleneceksin diyorum. Yağlanmayan, hacim kazanmayan vücutta hangi kası büyütecekmiş buradakiler? :D
@diekatze bu etiket attığım arkadaşa danışabilirsin sağlıklı şekilde yönlendirecektir seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih Mert
Spor kıyafeti dediği normal bildiğin kıyafet terleyeceğin için daha az kalın olanlardan alırsın.2 ayda pek bir şey bekleme ha böyle her gün full body 2-3 saat çalışır yemeğede dikkat edersen yine bir tık daha fazla gelişirsin.
kral her gün fullbody ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom