Neler Yeni

Az Önce Yaşadığım Çok Tuhaf Olay...

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
Merhaba, az önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi Antalyada dükkanın önüne çıktım sigara içiyim diye oturdum banka sonra 2 yabancı rus sanırım bi adam ve kızı yani... Markete girdi soğuk su aldı çıktı sonra adam soğuk suyu ağzına doldurdu kızı arkasına döndü püüffff diye kızın arkasına tükürdü sonra bi daha ağzına suyu doldurdu kız önünü döndü suratına püüffff... :D lan dedim noluyooo abii içimden bi gülme geldi :D :D haykırıyorum şu an :D :D sizce ne demeli ??? :D :D

Son düzenleme:

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Serinliyolar hacı :D

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En İyi Cevap
7
Merhaba, az önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi Antalyada dükkanın önüne çıktım sigara içiyim diye oturdum banka sonra 2 yabancı rus sanırım bi adam ve kızı yani... Markete girdi soğuk su aldı çıktı sonra adam soğuk suyu ağzına doldurdu kızı arkasına döndü püüffff diye kızın arkasına tükürdü sonra bi daha ağzına suyu doldurdu kız önünü döndü suratına püüffff... :D lan dedim noluyooo abii içimden bi gülme geldi :D :D haykırıyorum şu an askdfjsldkn sizce ne demeli ??? :D :D
Sıcaktandır :ROFLMAO:

daymoon07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Günay KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Merhaba, az önce yaşadığım bi olayı anlatıyorum bilmiyorum ama bana çok tuhaf geldi Antalyada dükkanın önüne çıktım sigara içiyim diye oturdum banka sonra 2 yabancı rus sanırım bi adam ve kızı yani... Markete girdi soğuk su aldı çıktı sonra adam soğuk suyu ağzına doldurdu kızı arkasına döndü püüffff diye kızın arkasına tükürdü sonra bi daha ağzına suyu doldurdu kız önünü döndü suratına püüffff... :D lan dedim noluyooo abii içimden bi gülme geldi :D :D haykırıyorum şu an askdfjsldkn sizce ne demeli ??? :D :D
Bu ne la ? gdjhfgh

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Corona virüs:

Aynen hacım, oraya da yay afferim sana.

Madem serinleticek direk şişeden boşaltsın niye ağzına alıp tükürüyor ? Gerçekten tuhaf olay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom