Neler Yeni

B.Albayrak İstifası Kabul Edildi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kötü mü, iyi mi?
Eğer ki faiz i bu sefer arttirmazlarsa misir patlat dolarin yükselişini izle bu kadar diyorum bütün herkes de şuan faiz de artiş yapacaği algisi oluştu bu dolardaki iyimser tutum ondan.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Kötü mü, iyi mi?
Eğer artarsa bankalar tcmb den parayı yüksek faizle alcağı için mevduat faizlerini artırır insanlar dolarlarını bozdurur ve mevduat fazilerine yatırır bunun yanı sıra enflasyonda düser ama bu uzun vadede(4-5 yıl) kötü bir şey dir çünkü dolar düsük olduğu için yatırımcılar burayı daha az tercih eder ama burası arap ülkesi olmadığı için yatırımlar bence devam eder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ki faiz i bu sefer arttirmazlarsa misir patlat dolarin yükselişini izle bu kadar diyorum bütün herkes de şuan faiz de artiş yapacaği algisi oluştu bu dolardaki iyimser tutum ondan.
Eğer yapmicaklarsa toplantı yapmamalılar yada kimseye haber vermemeliler eğer yükseltmediklerini yayınlarsa dolar yükselir.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Eğer artarsa bankalar tcmb den parayı yüksek faizle alcağı için mevduat faizlerini artırır insanlar dolarlarını bozdurur ve mevduat fazilerine yatırır bunun yanı sıra enflasyonda düser ama bu uzun vadede(4-5 yıl) kötü bir şey dir çünkü dolar düsük olduğu için yatırımcılar burayı daha az tercih eder ama burası arap ülkesi olmadığı için yatırımlar bence devam eder.
Cüneyt Özdemir'in yayınını mı izledin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü mü, iyi mi?
Kötü ama halk bunun kötülüğünü göremeyecek durumda.

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
Bence kimse gelmesin boş koltuk daha iyi yönetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular